hayalim35 Buketrum ben hatayı bağırarak yaptım gücümü tükettim ıkınmada güçsüz kalıp bayıldım sen elinden geldiğince bağırmamaya çalış sancı geldikçe derin nefes al hafifliyor ben her sancıda ayet-el kürsi okudum sancıda ayakta durmaya çalış ve tabi doğru ıkınma çok önemli ben beceremediğim için kesi atılıyor bunlara dikkat rabbim bi avazda sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Buketrum hayalim35 İnşallah tavsiyenize uymaya çalışacağım ya.. Bağırmak yerine ıkınmaya o da doğru ıkınmaya çalışacağım bakalım. Nefes egzersizi çok önemli diyorlar bu yüzden, ağrıyı nefese yönlendirirseniz çok daha faydalı olduğunu söylemişlerdi
Mervesultan Kuzuletta bu isimle girmedim silerim diye girdim ama gizli takipteyim forumu 😂 yanlız acayip iyi geldi diyebilirim ahahahahah 😃
Kuzuletta Mervesultan Kesinlikleee 😂😂 lohusalıktan sonra evliliğim şahlanma dönemine girecek 😅 darıcadan da katılan çok var, iki kişiyle daha tanıştım 😅
Buketrum Ezgi87 ay ya o saplanmalar nasıl bir şey öyle 🥲 İnsanın içi çekiliyor resmen yaşadıkça… Bende hep onların doğumun yakınlaştığının habercisi diye sevinmiştim ama değilmiş… Bu sıcakta evin içinde dolaşmak bile ayrı olay, ılıkla değil de soğuk su ile duş alsak olmaz mı acaba 😅😅
Ezgi87 Buketrum ben ayaklarıma kollarıma kafama soğuk su atıyorum 2 dk iyi geliyor hem ayaklar şişmiyor soğuk suyu görünce…ben ılıktan birazcık daha soğuk şekilde duş alıyorum… Doktor hergün ılık duş al dedi… Birde nereye yürüceğiz evin içinde sıcakta zor duruluyor elçin demirelden doğuma hazırlık videolarını yap bir bayan önerdi faydasını görmüş ben onu yapıyorum aşağıya daha çok baskı vermeye başladı
Merve20 Buketrum bende bugün tam 39+0 oldum. Çok şükür yavrum kanala girmiş geçen hafta kanalda değildi. Salı günü tekrar açıklığa bakacak bugün bakmadı. Geçen hafta sıfır açıklıktı. Her gün akşam 10 bin adım atıyorum Ssvd olacağı için ekstra hareketli geçirdim gebeliğimi ama artık bu hafta gelmesini istiyorum benim doktorumda çok beklemenin özellikle ssvd isteyenlerde doğru olmadığını söyledi
Buketrum Merve20 30-45 dakika yürüyüş yapıyorum ama hiç adım olarak saymamıştım. Arttırayım inşallah ben de bu akşam. Evin içinde de tek terlik giyip seke seke yürüyorum fırsat buldukça ama bakalım inşallah daha çok hareket edeceğim 💕
Mervesultan Kuzuletta hamgi postlarda gördüm hatırlamıyorum aslında ama ikisinde de aynı isimde okuduğumu farkedince yazdım 😀 yoksa 3 haftadır falan yüklü sanırım çok kaçırdığım post yok 😂 yazarım birazdan ordan da 😄
Buketrum Ezgi87 ya onun videolarını yapmaya çalıştım elimden geldiğince ama şu bir kaç gündür yok yani sıcaktan ne keyfim var böyle hareket edecek ne de mecalim 🥲
Ezgi87 Miracle25 elçin Demirel videolarını izle spor yapmıyorsan onun videolarına bakabilirsin birde hergün cinsellik,,,ben zorlamaya başladım ki belki açılır şansa bakalım,,,
Ezgi87 Buketrum bende aynıyım ama napalm mecburuz bu sıcakta bir bedende 2 kişi dahada zor oluyor birde bende astımda var dahada kötü oluyorum… O yüzden dişimi sıkıp sporu yapıyorum, cinsellikte var, hurma, ahududu bunları da yapıyorum bakalım ne olacak.. Yere sert yastık gibi yada başka cisim koy merdiven gibi 20-30 defa in çık..inşaallah gönülden isteyenlerin bugün doğumu gerçek olur 😉😉(amin)
Buketrum Ezgi87 Allah kolaylık versin size de ya. İnşallah hayırlısıyla bir an önce kolay bir şekilde doğumunuz gerçekleşir. Gerçekten çok zor bir durum 🥲 Evde ki basamaklardan inip çıkıyorum gün içinde bir de sürekli çamaşır yıkar pozisyonda oturuyorum evde, onun da çok işe yaradığını duymuştum. Cinselliği çok yapamıyoruz maalesef 😅 Eşimin işleri çok yoğun olduğundan geldiğinde hiç mecali olmuyor… geri kalan şeyleri de yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince bakalım nasipse bir an önce hayırlısıyla Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah 💕