Gulsen54 Buketrum Amin İnşallah teşekkür ederim İnşallah size de faydası olur sonlara gelince beklemek daha zorlaşıyor insan sabırsızlanıyor 😊
Buketrum Gulsen54 evet kesinli katılıyorum 😅 özellikle bebişlerle ilgili resimler gördükçe diyorum bende alıp sevmek istiyorum artık 🥹💕
Gulsen54 Ess91 Evet top gibi olduğumuz için hareket kabiliyetimiz azalıyor 😅ama ben onun baya etkisi olduğunu düşünüyorum 1 hafta önce hiç açıklığım yoktu eşim geldi kontrolde 3 cm açıklığım vardı
Gulsen54 Buketrum Allah güzelce kucağınıza almayı nasip etsin güzel bir ömür güzel günler yaşatsın ikinize de büyümez sanıyoruz ama doğduktan sonra göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar 😊
hayalim35 Buketrum senin durumuna göre değişiyor bn iki doğum yaptım ikisi de doktor başlattı ilki suni verdi 24 saat sonunda doğum yaptım ikincisi 41 haftalıktı hem ikinci doğum hem rahmin olgunlaşmış uyarılmayı bekliyor dedi boşuna suni verip yormayalım dedi alttan fitil verdi sancılarım başladı bu sayede ama bebeğin kalp atışları kötüye gidince çıkardı çok şükür ki sancılar devam etti ve sadece 9 saatte doğum yaptım
Buketrum hayalim35 anladım, çok teşekkür ederim 🥰 Ya bakalım ne diyecek bu salı gittiğimiz de doktor, bakalım benim süreç nasıl işleyecek. Suni sancı da korkutuyor beni ama hayırlısıyla kucağıma alayım, sağlıklı şekilde gerisi önemli değil diye düşünüyorum 🥲
Asel-2023 hayalim35 ikinci doğumum da aynı 40+2 de suni ile 🤣 ay ben doguramiyorum yaaaa Allah im🤭 3.cu 27 haftalık bakalım o nasıl olacak
Buketrum Asel-2023 sizin minnoşlar anne karnında daha huzur buluyorsa demek ki 🤭 sizden ayrılmak istemiyorlar
Gulsen54 Ess91 Orası da doğru güzelce gelsin bebiş İnşallah doğduktan sonra da biraz araniza giriyor ama sonra düzene giriyor herşey evlat aşkı da bir başka oluyor o dogunca 😊
Buketrum Gulsen54 Amin amin inşallah 🥰 Bir taraftan da ayrışmak istemiyor insan, böyle bir bedende olmanın da ayrı güzelliği var 🥲
etkafa Kuzuletta canım ben çarşambaya randevu buldum mengüllüogluna ama saat 17.30 da o saatte doktorlar oluyor mu bilgin varmı genelde saat 4 gibi birakıyorlar şaşırdım bende
Mervesultan etkafa bende aklımda bişey kalır devlete danışmak isterim diye randevu aldım Murat epözdemire 14üne bulabildim ya erkene nasıl buldunuz siz
Kuzuletta etkafa Ben hep 18.50 ye falan giderim hem serinde oluyor hem de sakin. Muhakkak yarım saat öncesinden gidin erkenden aldığı da oluyor.
etkafa Mervesultan canım sürekli randevu açıyorlar bakmam lazım bende saatten memnun değilim erken saat bulsam degişecem de yok ben bi kızla hastane de konuştum başından beri Cemal’e gidiyormuş ben memnunum dedi ama ben hiç gitmedim bilmiyorum canım
etkafa Mervesultan nabızdan sürekli yenileniyor gece bakıyorum uyandığımda sabahın köründe her dk nabızdayım😂
Kuzuletta Mervesultan Sakın sakın gitmeyin gerçekten muratlar ve fatma hanım çok iyi alabilirseniz üçünden birine alın