NermininDumbulu Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim. Doktor bebeyin kilosu 2400 dedi az baya, bide amniyon sıvım fazla. Önerileriniz nelerdir? Başına gelen oldumu, neler yaptınız?
1prensesannesi_ NermininDumbulu amniyon sıvın için havuç yemen gerekiyormus doktorum öyle söyledi kilosu içinde kuruyemiş ve kaşar peyniri yemen gerekiyormus ☺️
Sevalinkaa NermininDumbulu kefir kaşar avakado muz direkt kilo aldırıyor. Et ürünleri yemiyorum hala 28.haftamdayım ama bu saydıklarımı yiyorum ve kızımın kilosu haftasıyla uyumlu.
Pinklove NermininDumbulu günde 2 tane haşlanmış yumurta ye, peynir ye. Akşamları meyve tüket şeftalı, kayısı, kiraz ye mutlaka. Et yemeye çalış bide haftada 3,4 kere ye. Ben bunları yedim hep kilosu için
Lavess NermininDumbulu muz,kaşar peyniri, kabak çekirdeği kilo aldırıyor. Ben her gün bir meyve yemeye özen gösteriyorum.
Fatimetncr 1prensesannesi_ Sıvı çoğalsın diye havuç öneriliyor doğru Ama burda çok denilmiş Bende havuca yöneldim baya bana suyun fazla denildi
NermininDumbulu Sevalinkaa bende de herşey normal gidiyordu, 3 gün grip oldum karıştı herşey 😞 kendinize dikkat edin
NermininDumbulu Pinklove etkisi oldumu? Son 3 haftam kaldı sezeryan için. Eve geldiğimden beri sürekli birşeyler yiyorum.
Fatimetncr Bacım süt meyve ve kuruyemişe yüklen biraz onlar kilo aldırıyor bide muz tüketmeye çalış hergğnn
NermininDumbulu Lavess ben hergün 3 tabak çeşit çeşit meyve yiyorum, o meyveler nereye gitti anlamadm hiç. Hepsi bana gelmiş galiba
Minnosmino23-23 NermininDumbulu normalse iyi çok kolay doğum yaparsın kesi dikiş olmaz zaten ultrason yarım kg ya fazla ya eksik gösteriyor ama sezeryansa bol bol protein al
NermininDumbulu Minnosmino23-23 sezeryan olucam mecbur, panik atağım var doğuramam.çok fazla panik biriyim
hanifeee-yusuf @NermininDumbulu benimde su oranim fazlaydı diyet yaptım artık normalim ki zaten doğum zamanım… Ya gebelik şekeri sen olurmuş yada karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten… Beyaz ekmek yerine tam tahıl veya buğday tüketin. Pirinc ve makarna tuketmeyin. Muz ve karpuz tüketmeyin. Dondurma tüketmeyin .
NermininDumbulu hanifeee-yusuf muz bebek kilosu için iyi değilmi peki? Herkes muz yememi söylüyor. Suyumu arttırıyor?
hanifeee-yusuf hanifeee-yusuf ayrıca söylemeyi unutmuştum. Tatlıses sadece el yapımı sütlaç serbetlilerden uzak dur dedi Çok canin isterse birazda bitter çikolata