Deniz2961 Kızlar bebegım uyurken boguluyor agızna surekli birsey geliyor gbı oguruyor snra aglıyarak uyanıyor uyumaya korkar oldum bogulcak diye oda uykusuz kldgı İcın aglıyor surekli yastıkla VS yatıyorum ama
Bskrt Deniz2961 kusuyor olabilir ya da reflüsü vardır, süt boğazına geri geliyordur Yatağın baş tarafına havlu katlayıp koyuj biraz eğimli olsun Yani baş biraz daha yüksekte kalsın ve mutlaka sırtına yastk koyarak yan yatırın
Bskrt Deniz2961 başının altına yastık önermiyorlar bbekte, yan yatırıp sırtını yastkla desteklemek gerek
reinamm Deniz2961 1 yaşından önce yastıkla yatırmak kesinlikle yasak!!! Sakın yastık kullanmayın. Bebeğinizi arasıra yan yatırın ve yastıksız yatırın. Aynı şekilde gündüz sizin kontrolünüzdeyken 15 dk yüzüstü yatırın.
reinamm Deniz2961 Allah korusun ferah tut içini. Doktora da danışsan o da sana yastık kullanma der. Yastıkla uyutulan bebeklerde görülebiliyor bu durumlar. Yastıksız yatır ve destekle yan yatır. Eger geçmezse götürürsün doktora. Çok geçmiş olsun🌸
Arzymn Deniz2961 emzirme süreniz her iki göğüste 15 er dakika olsun ve iki emzirme arası 1.5 satten az olmamasına dikkat edin, bebeklerde doyma güdüsü yoktur , bu yüzden ne kadar emzirirseniz okadr emmek isterler, mideleri küçük olduğu için de çabuk doluyor ve kusuyorlar ya da reflü oluyorlar.
Deniz2961 Arzymn cnm sutum cok sukur 1 gogusum 5 dk emiyor bırakıyor snra emzirme aralıgımda genelde 2 saat