Prenses34_annesi Haydi ablaları anneleri bu iki yavruya Bu sefer daha fazla yardım eli uzatalım inşallah Allah yardımlarımızı kabul etsin 🍒
1palyaco Prenses34_annesi beni şöyle 1. sıraya alalım ozaman . Allahım tez zamanda iyileşmelerini nasip etsin inşallah .
1palyaco Prenses34_annesi Aysima-Nursima olarak açıklama kısmına yazıp gönderdim. ‘’&’’ işaretini kabul etmedi.
Prenses34_annesi Nr_avc3 amin canım benim Allah razı olsun düşündüğün için çok teşekkür ederim sol üst köşede üç nokta var oraya dokun resim yükle var oraya dokun fotoğrafı yükle altta linkini kopyala gel buraya yapıştır
Nr_avc3 Prenses34_annesi ama nasıl fotoğraf paylaşılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim dekontunu atayım
Habibe-78 Prenses34_annesi attım bende Allahım şifa versin inşallah tez zamanda bütün yavrularımızla beraber
Habibe-78 Prenses34_annesi resim nasıl paylaşılır bilmiyorum o yüzden dekontu paylaşamadım çok fazla değil yardımım ama inşallah şifa olur yavrularımıza yardımlar
Prenses34_annesi Habibe-78 Allah razı olsun canım benim şu an o yavrularımız 1 liraya bile muhtaç düşünmeniz yeterli sol üst köşedeki üç noktaya dokunup resim yükle var oraya bas resmi yükle linki kopyala buraya at canım