Muberra08 Kızlar bu gün kontrolüm vardı bebeğim 2,860 gr normal mi haftaya sezeryan olacağım küvöze girer mi
gul-lale1 Muberra08 bence girmez canım. Kilosu iyi. 10 gün önce arkaşadım 2.400 doğurdu 40.haftada. küveze filan girmedi
CemrePektas Muberra08 ya bu bebeler niye böyle zayıf gidiyor benimki de 37+2yiz bugün gittik 2960 mı ne dedi doktor. İlk bebeğim 39+0da doğru. 3600dü. Yani 2 haftada 600 gram almazsa bu bebeğim biraz zayıf olcak gibi ama sağlık durumu iyi dendiği için takılmıyorum öyle kiloya
GBoz Muberra08 neden haftaya? Biraz daha bekletme şansınız yok mu? Ben 37+1 im 38+5 39 gibi alırız dedi doktor ne kadar durursa o kadar iyi dedi.
gul-lale1 Muberra08 yani yakından göremedim şehirlerimiz farklı. Doktor hiç bir sorun yok dedi, sadece yemek takviyesi verdiler anne sütünden başka o kadar
Muberra08 CemrePektas banada öyle dedi,ben biraz minyonum yapısaldır sana çekmiştir dedi ama kafama takıldı burda o haftalarda çoğunun kilosu 3 kg üstü durduk yere canım sıkıldı
CemrePektas Muberra08 ben 175im kocaman bir insanım eşim de 190 o da kocaman 😂 bu bebe nasıl 3 kilo bile değil anlamıyorum. Neyse sağlıklı olsunlar da ne yapalm
Muberra08 GBoz haftaya 38 oluyorum o zaman dedi çünkü benim nst de sancım çıkıyor bide tansiyonum yüksek riske atmamak için
GBoz Muberra08 sancı ve tansiyon tehlikeli evet ama inşallah Hayırlı doğumlar şimdiden Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı 🙏🏻☺️