melishn Merhaba, adet tarihime göre 7 haftalık fakat bugün ultrasonda 5 hafta 1 günlük göründü doktor geç döllenme olabilir haftaya bir daha gel kalbini dinleyelim dedi sizde böyle bir şey oldu mu geç döllenme normal mi bilgi verir misiniz ?
Drnrabn melishn valla 21 Mayıs son adet tarihim normalde 10 haftalık olması gerekiyor benim şuan 5 haftalık görünüyor 2 gün önce Dr gittim boş gebelik olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını dinleyelim bebeği görelim dedi boş gebeliği ne bebek ne kalp atışı görmediği için söyledi
Pamuk melishn Bende 2 gun önce gittim tam 7 idi adete göre ultrasonda 5di.Kese 8.5mm doktor geç döllenme şuan problem yok dedi.Sizin kese kaç mm.
merwengin Geç döllenme sizin ovülasyon tarihinizin yani yumurtlama tarihinizin geç olmasıyla kaynaklı bu da adet düzensizliğinden olabiliyor adetiniz geciktiği için yumurtlama döneminiz de gecikiyor bana da doktor 1 hafta geç döllenme olabilir demişti size tavsiyem sütle toz nesquik içmeniz ben bir yerde okumuştum günlük 1 bardak tükettim bi sonraki gittiğimde bebek adet haftamla uyumlu çıkmıştı etkisi var mı tabi kesin diyemem ama ben denedim