User22 Bebek veya çocuk odası yapmayı düşünenler odayı hangi renge boyucaksınız ? Krem beyaz gibi açık tonlar düşünüyorum ben bazı duvarlara çıkartma veya duvar kağıdı yapıştırıp renklendirmeyi düşünüyorum bi yandanda nasipse oğlum olucak mobilyalarında beyaz aldık duvarları maviye boyayıp bi duvarı beyaz bulutlu ledlerle yada çerçevelerle süslemek geliyo aklıma kararsızım siz nasıl yapıcaksınız
funnymummy User22 bence açık renkler odayı da ferah gösterir hem bilmiyorum öyle mavi pembe felan benim hoşuma gitmiyor çok
Minigininannesi User22 geçen bir yazıya denk geldim çocuk odasında hayvan figürlerinin etkileri diye pek önerilmiyormus bilginiz olsun yazıyı bulabilirsem gönderiyim. Ben kızımın odasında açık gri ton kullandım mobilyaları beyaz açık kremdi baya hoş durdu.
User22 funnymummy bende öyle düşünmeye başladım boğuyo gibi geliyo odayı ama Mobilyalarıda bembeyaz alınca çok mu sıkıcı olur acaba Mobilya olarak bile hep beyaza gitti gözüm
Hil7889 Bence soft tonlarda olmalı. Uyaranlar olmalı ancak dozunda, dikkat dağıtacak boyutta olmamalı 😊 çok fazla resimli, renkli dolaplar ve duvarlar dikkatini toplamada zorluk yaşatabilir bir süre sonra.
Minigininannesi User22 malesef bulamadım instagramda okumuştum kaydetmemişim. Görseli çok güzel odalarda güzel duruyor ama renklerin ruha etkisi gibi onu da yazmıştı bir kadin bu tür paylaşımlar yapıyordu yine de denk gelirse gondericem size
User22 mirayandme şuan açık gri ev çok beğeniyorum rengi öylede kalablir ama gride önerilmiyo nötr bi renk olduğu için