birpcoslu Arkadaşlar biliyorsunuz ki gebelikte mayonez gibi gıdalar yasak ama ben tam bi makarna Salatası hastasıyım ve canım bazen çok yemek istiyor🥺 siz ne yapmıştınız acaba yemiş miydiniz
leila1 birpcoslu çok defa yedim bir sıkıntı yok şükür, maalesef artık yediğimiz herşey sıkıntılı zaten
Ilaydaerd birpcoslu ben yedim hatta şöyle diyeyim deli gibi sosisli falan yedim bol mayonezli çünkü sürekli aşerdim bişi de olmadı 🥰🥰
elifsen Çiğ yumurtadan dolayı vs deniliyor ama fabrikasyon ürünler bakteri vs olmaz. Hazır bisküvi kek meyvesuyu vs vs daha tehlikeli
kediliikizz Mayonez çiğ yumurta var diye yasak evde yumurta benmari usülü pişirilerek yapılan tarifler var çok da kolay. O şekilde kendiniz mayonez yapabilirsiniz
Ddmyu birpcoslu hazır mayonezlerdeki yumurta çiğ değil pastörize ☺️ zaten arkasındada yazıyor ambalajın . Çok olmamak kaydıyla tüketiyorum mayonez ben
momness birpcoslu bende bayılırım yedimdee ama hep değil 2 3 kere az az yedim .. mayonez sıkıp yediğim şeylerde oldu ama miktarı az tuttum ve hep yemedim toplasan 8 kere belki hemsalata hem sıktıklarım🙈 bende mayonezi çok seviyorum
Cgllay birpcoslu ben böle bisi bilmiyordum 😀 acıkcası normalde nasıl beslenıyorsam suanda öle beslenıyorum hamd olsun bebisimde bende iyiyiz cok sükür.
incitanesi__ birpcoslu tüm hamileliğim boyunca ketçap mayonez yedim hiç birşey olmadı kızım doğdu 46 günlük çok şükür bişeyi yok O kadar abartmamak lazım
Cgllay incitanesi__ kesınlıkle dogru sonra bebisler bi doguyor alerjik vs annede emzirdigi icin yine aynı sekılde herseyı yıyemıyor vs vs bir sürü sey. Bende normalde nasıl beslenıyosam hamileliktede öle beslenıyorum
Melike_02 birpcoslu bence çok abartmayın böyle canım istediğiniz şeyleri yiyin canınız ne istiyorsa yiyin çekinmeyin abartmamak kaydıyla ben herşeyi yiyorum canım ne isterse doktorumda dedi herşeyi yiyebilirsin abartmamak şartıyla çokta kafanıza takmayın
Euain birpcoslu canım ben başından beri hep yedim tüm soslardan özellikle de mayonez. Hem de öyle böyle değil. İçinde pastörize yumurta var yani sorun yok 😀