Yasemindemirtas Ozlem32 ya banada pijamalar cok uygun geldi canım. Ama acaba ucuz etin yahnisi hesabı cok mu kötü kumasları dedim
Ozlem32 Yasemindemirtas Valla canım 20 tl ye pijama aldım 30 tl ye de esorftman takimi aldım pijamasi gerçekten güzel öyle fiyatı düşük diye kalitesi de düşük değil merak etme benim hoşuma gitti çok güzel
Yasemindemirtas Ozlem32 ya bende pembe gecelik var hamile geceliği. Sordum hep yüksek dediler fiyatını. Ben gecelik giyemem bidaha. O kadar para vermek istemiyorum. Ona vercem parayla pijama takımı alırım dedim ordakini alsam mı diyorm. Alim bari bende denim
Yasemindemirtas GamzeCan 20 lira gecelik acaba alıp denesem mi diyorum bende canım dogumda giyim bidaha cıkarıp atarım bozulursa
Mrtnurr Yasemindemirtas lohusasepetinde uygun geldi bana bak bi istersen canım almadım ben ama almayı düşünüyorum
Mrtnurr Yasemindemirtas evet sen dedikten sonra inceledim pek güven vermedi acıkcası merdiven altı üretimmi ne yani
Mrtnurr Yasemindemirtas valla ben pekgüvenemedim site güvenvermedi acıkcası yok instada siteden bak lohusasepeti.com olarak bak şey var aslında instada gördüm takip edyrm onlineçamaşır diye bi sayfa ondada güzek şeyler var gibi
Yasemindemirtas Mrtnurr benim arkadasım https://instagram.com/jarpierre_outlet?utm_source=ig_profile_share&igshid=1dgkzd84rmzct burdan aldı gecelik. Hafif defolu bile denmeyecek kadar defolu olanları satıyolar. Gecen kadın hikayesinde gösterdi. Kalem ucu kadar nokta var. O yüzden indirimli satıyo. Ama yakalaman lazım hemen satılıyo ürünler 1 dakikada
Mrtnurr Yasemindemirtas yaniaçıkcası bn polarlı sabahlığı olandan alıcambaktıgım heryerde aynı fiyatta neredeyse norm gibi geldi daha uygunu yok