rukiyee23 Gerçekten mi çok, teşekkürler dün gittiğim doktor daha kana bakmadan hamile değilsiniz dedi kesen yok dedi çok, moralim bozulmuştu 😇🥰💛💛
SiriusA rukiyee23 bu değere göre kese görünmesi gerekirdi. Devlete mi gittiniz? Belki ultrason cihazı iyi değildir bilemedim 🤷🏻♀️ vajinal usg mi yapıldı?
zeynozey rukiyee23 bebitom kan değerine göre gebelik var ama kimyasal olma ihtimali de var o zaman. Sen başka bi doktora daha görün istersen netleşsin
ladyax rukiyee23 kese görülmedi diye üzülmeyin herkesin kese görünme değeri farklı olur her hastanenin parametresi farklı kiminin 1500 de görünür kimin 5000de görünmez benim 6500de minnacık görünmüştü
Rabissssscee rukiyee23 keseyi kist olarak görmüş olabilir mi? Cihaz kalitesi önemli nokta çünkü imkanınız varsa özele gidin
rukiyee23 5haftadan sonra kese görünür diyorlar ama değere göre şuan kaç hafta bilmiyorum bugün başka doktora gittim zaten yarın sonuçları göstericem
sekerparemm rukiyee23 canım hayırlı olsun sonucun çok güzel sat nedir bu değerlere göre 5 hafta falan olmalı
rukiyee23 Bende az önce onu düşündüm yani o kadarda farkı anlayabilir diye düşünmüştüm ilk başta ama yarın bakıcam başka doktor muayene sinden sonra tatmin etmezse özele gideceğim inşallah 🥰💙