- Düzenlendi
Sezeryan doğum öncesi sancı olur mu
Sezeryan doğum öncesi sancı olur mu
Username_46 olur canım niye olmasın. Doktorum özellikle sancı ve su bekliyo sezeryan a almak için😅 bebek kendi gelmek istediğini belli etsin biraz dedi:) 37+6 bugün yalancı sancılarım var bekliyoruz gerçeğini 😂
Username_46 tabiki olur canım planlı doğumu sen düşünüyorsun bebek nerden bilsin😂😂
defnezumram hahaa çok haklısın 😂😂
zeynozey sezaryan doğum için gün veriyolar ya , sancısız gidiliyo sanıyordum 😅😄neyse bilmemek ayıp değil sonuçta 😁
Username_46 verilen güne kadar sancın olmayada bilir tabi ki😂
Username_46 o yüzden ntsye bağlanıyorsun ya zaten 35ten sonra gelme ihtimali var mı diye😂
Username_46 bneim suyum gekmisti hemen sezeryan a alindim
Username_46 Vala benim de sancı başladı hemen sezeryana aldılar açıklık ta vardı
Yazmelegi_ açıklık varsa neden sezeryan yaptılar ki bi sorun mu vardı
defnezumram nst ye bağlandım ama normal dedi yeri rahat galiba 😄
Username_46 yeri rahatsa sezeryan gününe kadar bekler zaten😂
defnezumram yüzünü hiç göstermedi her gitmemde eli yüzündeydi tek isteğim sağlıklı bi şekilde gelmesi , o yüzünü bi göreyim artık 🥰😄
Username_46 kız bebek miydi
Username_46 bende ilki sezeryan oldu ikincide sezeryan olucak 39da alıcak ama sancıyı su gelmesini yaşamak istiyorum belki denk gelir🥹
Username_46 benimkide aynı sürekli elleri yüzünde neyseki cinsiyetini öğrenmemiz zor olmadı 😂😂
Gzdde inşallah o duyguyu yaşatsın rabbim 😊
defnezumram biz ilk gidişimizde öğrendik o konuda göstermemezlik etmedi 😄
Username_46 Geçen sene spinal doğum yaptım zorunlu. Ama 1 aya kadar adet sancısı gibi sancı çektim hatta doktor nst de gördü sen hissetmezsin şuan az bir sancın var demişti bende yoo hocam gayette hissediyorum demiştim 😂