mirayandme Hzzz yok canım ikinci bebeğim doğacak inşallah bu takımı ilk bebeğim için aldım odasını ayırıp ona oda yapacağım doğacak olan bebeğim için beşik dolap vs herşeyim var ileri ki yıllarda yatağın aynısından bi tane daha yaptırırım diye düşündüm
Hzzz Canann1601 baslamayi dusunuyoruz da acikcasi magazalara guvenmiyorum forumdaki annelerimize daha cok guveniyorum o yuzden bi degerlendirme yapip odayi almaya karar verdim.Bebek arabanizin modelinide soylermisiniz
Canann1601 Hzzz aslnda kendiniz gidip bakabilme şansınız varsa eğer gidip bakarak almanız da iyi olur. Biz çok gezdik Koçtaş E bebek cıvıl vs ama en son internetten garaj home dakinı aldık bir sıkıntı yasamadik
Ebru_20 Aysegulce1 Google happy Mom fotoğraf yükleme yazın ordan kolayca oluyor link geliyor o linki burada paylaşıyorsunuz
Hzzz Asinemkaan yatagini nereden aldiniz acaba birde ne zamandan itibaren bu resimdeki yatakta yatmaya baslar bebek.Ayriyeten Anne yanı kullanacakmisiniz acaba
Asinemkaan Hzzz almina markası odasını ne zaman ayırırız bilemiyorum ama genç odası olarak kullanmak için aldık dolap yaptırırken yatağı da olsun dedik ayriyeten yoykonun anneyanı&park yatağı aldık odamızda kullanmak için
bsraa16 Ebru_20 bizde garaj homeden dolap ve büyüyen beşik aldık kendimiz kurduk sorunsuz elimize ulaştı ve eksiksiz geldi memnun kaldık
Hzzz  https://mutluresim.com/ buradan resim yukle diyip linkini kopyalayabilirsiniz
mirayandme User22 İnstagram da dudii bebek sayfası var onun mağazası İnegöl’de ben de İnegöl’de yaşıyorum mağazadan aldım ama genelde internet üzerinden satıyorlar