Eemly Kızlar Meraba 10 gün önce doğum yaptım 10 gündür emzik vermeye çalışıyorum ama tutmuyo avent , mamajoo , bibs denedim hiç birini tutmadı tutmasını çok istiyorum oğlum tutmuştu çok rahat ettim kızım da tutsun istiyorum
Hilalmvc Eemly bizde 12gunluguz tutuyor gibi alıştırmaya çalışıyorum ama çok erken diye vicdan yapıyorum.
ilgihazaal Eemly dediklerinizi tutmadıysa gerçekten istemiyor galiba çünkü hiçbir şey tutmayanlar bu markaları tutuyor😄
Azra41 Eemly Benim kızımda tutmadı 😄 iyi ki de tutmamış sonradan bırakması da sıkıntı damak yapısı da değişiyor sağlığı için bence çokta önemli değil 🤷
Eemly Hilalmvc bence emzik gerçekten hayat kurtarıcı bence vicdanınz rahat olsun bnm oğlum çok sakin çok akıllı maşallah şuan 3 yaşında 2 yaşını doldurmadan da rahatlıkla emzikten ayırdım sorun olmadı ondan kızım içinde istiyordum nasip kısmet artık
Eemly @“Hilalmvc” bence emzik gerçekten hayat kurtarıcı bence vicdanınz rahat olsun bnm oğlum çok sakin çok akıllı maşallah şuan 3 yaşında 2 yaşını doldurmadan da rahatlıkla emzikten ayırdım sorun olmadı ondan kızım içinde istiyordum nasip kısmet artık
funnymummy Eemly acente bizimki de tutmadı tomme tippenin anne memesne yakın olanı varmış Burda bir arkadaşta gördüm 😂aldım onu tuttu tavsiye ederim
cgdemm3 Eemly ben 3 haftalıkken avent vermiştim tutmuştu biraz daha bekleyin ara ara deneyin isterseniz
Azra41 Eemly kızım doğduğundan beri hiç aglak bir bebek olmadı maşallah. Şuan 9 ayligiz dışarı da da kurtarıcı olarak görmüyorum kendi fikrim bu :)
Nurrdmr15 Eemly gece emzirdikten sonra verince alıyor diye duymstm uyku arasında emzirmenin arkasına denemek işe yarıyorms bi deneyin isterseniz 😊 bende kızımda vermiştim almıştı 1 bck yaşındada sorunsuz bıraktık damak yapısındada sıkıntı olmadı 8 yaşında şimdi 🤭 ikizlerim doğacak 1 aya onlarında tutmasını çok istiyorm zor bi bebek olunca emzik kurtarıcı oluyor