guzelanne01_ Gizemnur20 benimki salanan değil sürekli sallanmaya alışmasını istemiyorum kızımdada salanan almadım (Ana dizi elimle salanan beşikten aldım )Çok aşırı kolik sancısı girdiğinde hafif sallıyorum onun dışında salamam Kendi kendine uyuyamaz uzun süre sallanma ister kızım 6 aylıktan sonra uykusu geldimi bulunduğu yerde uyurdu
guzelanne01_ Gizemnur20 aldığım beşikte bu kızımdada buna benzer aldım çok rahat reflü yatak özellikli bide kusmasına engel
Zynppp_0999 Gizemnur20 Elele baby ürünü araştırarak aldım çok memnun kalanlar varmış. Bende kurunca çok beğendim daha kullanmaya başlamadık inşallah bebişte beğenir ama güzel bakabilirsin😌
Gizemnur20 Mnergn bir yandan diyorum ki çok kullanışlı olur elim ayağım olur diye düşünüyorum bir yandan kullananlardan da fikir almak istiyorum daha iyi bilirler çünkü
guzelanne01_ Papatya07- link vermek söylemek yasak deniliyor gecen biri yine sormuş Bana engel koydular😏
MerveTeyze Günde 15 dk dan fazla elektrikli çalışan modeller önerilmiyor , bebeğin gaz sancısına da destek olsun bebeğin hareketlerinden destek alarak sallandın diye ben baby björn muadili merf baby aldım hem her yere kolay taşınır hem yorumları oldukça iyiydi