Aysel66 Son haftalarda ayaklarım inanılmaz cok şişiyor elerim de oyle sizler ne yapiyorsunuz bu durumda ne iyi geliyor doktoruma soyledim bir krem verdi başka birşey ama kreminde hic bir faydasını gormedim ayaklarım cok fena giycek ayakabı bulamıyorum
bdenerigokce Aysel66 beslenmen nasıldı? Bende burda bekliyim şişliğim yok daha haftam erken ama öğrenmiş olurum 🫶
ilgihazaal Aysel66 valla ben ne yaptıysam inmedi heralde yapım müsait ödeme ellerim ayaklarım patlicak gibi terlikten başka bir şey giyemiyorum yüzüklerim olmuyor temennim doğumdan sonra normalde dönmek.
Eyilaa Aysel66 6. Ayımdan beri aşırı derecede şişlik yaşıyorum 9. Aya giriyorum vücudum komple ödem ve ne yaptıysak geçmiyor tonsiyonuö vs her şey normal kimi insanın vücut yapısıyla alakalı sanırım
Aysel66 bdenerigokce ekşi tuzlu acı yememeye calıştım normal besleniyorum ekmeyi biraz kestim bu aralar hamur işlerinide falza kilo aldim icin
Elzsy2023 Ben 32. Haftama kadar şiş gezdim. 33 ten sonra sanki birisi balonu patlattı gibi 38 e giricem ne şişlik var ne ödem. 33 te bugün 4 litre su içtim. Acaba o mu beni böyle yaptı diye düşündüm hep. Denemekte fayda var. :) bol su be tuzsuz yiyecekler