Bebeklerim2p Merhaba güzel anneler 🌸 ben daha yeni hamileyim hemen hemen 4 haftalık doktora haftaya Perşembe gidicem 🙏 Canım çok şırdan istiyor yesem zararı olur mu aşırı şırdan aşeriyorum resmen bilginiz var mı bu zamanlarda zararı olur mu ?
gamzecgr Bebeklerim2p yani sakatatı yasaklıyor doktor bi de hele ki düzgün temizlenmiş pişmemiş olursa yediğinize pişman olursunuz zararı olur bi de yeni gebelikmiş ben olsam tercih etmezdim
GokceMom_ Bebeklerim2p ben hamılelıgım de şırdanda yedım dalak da yedım bişey olmadı abartılmadan yenildiği surece bnce bı sıkıntı olmaz bnde olmadı cnku
Bebeklerim2p gamzecgr Evet yasaklıyorlar ama doktora sormam içinde daha çok var birde yasak olan şeyler insana daha cazip geliyor ya benimde şuan öyle 🥲
Bebeklerim2p heleninannesi yaa bişey olmadı mı bir sıkıntı filan bende çok üstünde durmak istemiyorum bişey olucak diye 🥲
Bebeklerim2p mylifeAslan yok beybim eskişehirdeyim şansıma tek bi yer var burda da temiz yapan oda bugün çıkartmıyormuş 🥲
Hungry Önceki gebeliğimde de yedim bu gebeliğimde de hiç bir sıkıntı olmadi çok şükür canın istiyorsa abartmadan haftada 2 tane yiyebilirsin demişti doktorum
pera_ Bebeklerim2p kız ye o kadar kaynatılıyor ne olacak mis gibi ye ben ilk hamileliğimde de şimdi de yiyorum yani birse olması