Ayse0606 Kızlar şehir dışına çıktım kontrol için geldiğim doktor verdi benim doktorum vermemişti kullanmayacam sizce ?
gamzecgr Ayse0606 yani sorsaydınız niye verdi diye keşke içerde ufakta olsa kanama alanı vardır belki o yüzden vermiştir ya da ağrınız mı vardı
Bebegim3444 Ayse0606 progestan herhangi bir zararı yok. Doktor verdiyse bir bildiği vardır belki. Kanama alanı gibi herhangi birdeysen bahsetmedi mi
Simge_celen_ozyildiz_ Ayse0606 ağrı varsa kanama alanı varsa vermiştir kendi doktorun ile iletişim halindeysen arayıp en net bilgiyi alabilirsin bir kaç nedenden ötürü de veriliyor diye biliyorum
gamzecgr Ayse0606 o yüzden vermiştir o zaman bazı doktorlar ağrıyı düşük tehditi olarak gördükleri için ne olur ne olmaz veriyorlar kullanın siz yine zararı olmaz faydası olur 🌸
tugcehaniim Ayse0606 canım bence kullan Protestan önemli Ben sabah öğle akşam 2 tane atıyorum Bebek düşmesin diye veriliyor bildiğim
melikemre20 Ayse0606 progestan hem keseyim güçlendiriyor hemde normal doğumu kolaylaştırıyor düşük riski olanlarda bu yüzden veriliyor rahmi güçlendirici için düşük riski olmayanada verilebiliyor bir zararı yok
Ssevilayyy Ayse0606 benim de sancım olduğu için kontrole başka doktora sıra bulduğumda vermsiti doktor araştırıp baktığımda hiç bir yan etkisini görmedim
Seyhanceren Bende kullanıyorum yaklaşık 10 haftadır hiç bi zararı yok arkadaşlara katılıyorum bence kullanmalısın bana erken doğum riskinden dolayı vermişti