Eymenikoo Allah izin verirse yazcam kendime gelir gelmez canım 😊🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟 malesef diyorum çünkü bende gebe kaldığım günden beri korkusuna yenik düşen bir anne adayıyım 😔... 2 sene bekledim meleğimi... tüp bebek tedavimiz yarıda kaldı kendiliğinden hamile kaldım ama takdir edersinki çok işlemden geçtim... 2 histereskopi 1 laparoskopi operasyonu geçirdim tüp bebekte hergün vurduğum iğneler yumurta toplama operasyonu sayısız muayene... çok yordu beni... hamileliğimde bulantılar kusmalar halsizlikler aşırı koku hassasiyeti son haftalar kum böbrek taşından acillik oldum.... takatim kalmadı... hastanede yattığım dönemde şahit olduğum normal doğum vakalarıda tuz biber oldu... ben zaten genç kızlığımdan beri felaket derecede regl sancısı çeken biriyim... doğum sancısını gözüm kesmedi... 😔 acı eşiğimde çok düşüktür... en baştan bu yola sezeryan diye girdiğim için doktorumu hastanemi ona göre ayarladım hep... kararım sapmadı hiç... istermiydim normal doğumu...hemde çok... ama insan kendini bilir 😔😔 şu an sadece sezeryandan sonra hemen ayaklanan şanslı tayfadan olmak adına dualar ediyorum önce Allah a sonra doktoruma güvenim tam eşim kararlarımda yanımda durdu... tek dileğim minnoşu sağ salim kucağıma almak... gerisi atlatılır... evet sezeryan bir doğum şekli değil kabul ediyorum ancak hayatımızda hiç ameliyat olmayacakmıyız garantisi varmı? Öyle bakıp teselli bulmaya çalışıyorum 😔 Uzun oldu hakkını helal et... uykusuzluk duygu karmaşası derken çenem düştü😊