Nurozi Enes_fatma öncelikle Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bende yarın sabah 10 da doğuma giriyorum inşallah, bence almayın doktor öyle bişey söylemedi bana hiç. Çok gerekli bişey olursa onlar iki dakika halleder zaten
ArsaminAnnesi Enes_fatma vala ben her ay makinayla alıyorum hemde butun vucudumu. Tam bu ay gelmiyor cikinca da seyrek cikiyor ilk vurdugnda epilatörü cok aciyor ama uyuyosuyor sonra ben dilm izleyerek yapiyorum😀
Maestro-1 Ben de birkaç gün önce ağda yaptırdım bir zararı olmuyor ve sağlık açısından bir sorun teşkil etmiyor siz kendiniz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın çünkü tüyler varken o şekilde doğuma gitmek insanı birazcık kasıyor
defnezumram ArsaminAnnesi göbekten görünmüyor ki bacım aşağısı nasıl alıyorsun sen tüm vucudu yada kaçıncı haftadasın 😀
ArsaminAnnesi defnezumram ben komple bacak komple kol ve gobek aliyorum epilatörle ama bikini bogle ve kalca tabiki görmüyorum😂 en son 1bucyk ay once aldim 28 gun snra dogumum var kuaforde alcam bikiniyi 34 teyim
defnezumram ArsaminAnnesi ahaha öyle de bende diyorum ya haftası küçük yada şahin gibi gözü var😂😂 bende 28. Haftada aldırdım da 35e kadar bekleyecem uzamıyor aksi gibi tüylerim döküldü bikini bölgesinde nolcak bakalım
Elifeski22 Enes_fatma bütün vücudumu epilatör ile alıyorum acıyor ama daha temiz oluyor ve uzun süre gidiyor jilete göre 🤗 göremediğim yerlere annem yardım ediyor başka çare yok 33 haftalık oldum hiç göremiyorum 🤦🏻♀️😀