Edus35 Kızlar hamileyken makyaj ve oje parfüm durumlarınızı durdurdunuz mu hamile olduğumu öğrendim 🥹🌻 olabildiğince dikkatli olmak istiyorum fikirlerinizi merak ediyorum 💙
Minigiim-vebenn52 Edus35 yüzüme cilt bakımı kremleri bile sürmüyorum birkaç yerde okudum kullanmayın diyor
Rabia_91 Edus35 durdurmadım. Cilt bakımm ürünlerinden bazı içerikler ilk zamanlarda sıkıntılı, onları kullanmadım sadece. Diğer türlü makyaj vakum hepsi devam.
Edus35 Minigiim-vebenn52 makyaj zaten önümde iki üç füğün var o sebepten yapmak istiyorum evdeyken çok yapasım yok sıcak malum😃😃
Matmazelbebi Edus35 Oje seven ben aseton zararlı diye oje olayını tamamen iptal ettim. Krem fondöten vs kullanmıyorum. Göz kalemi ve ruj sadece. Parfümleri de cildime sıkmıyorum Birde saç boyamıyorum hiç 😅Doğumdan sonra full bakım
Abcc-1 Edus35 oje sürerken odayı havalandırın makyajda ruja dikkat edin sadece parfüm mecbur kullanıyoruz kremlerin de o kadra tesir edeceğini düşünmüyorum aşırı kimyasal içermiyorsa
Kelebekcim Parfüm. Kullandım ama oje makyaj vs yapmadım yapmasam neye yarar yasaklı olan ürünlerden tükettim 🥺
Edus35 Hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar her dediğinize mutlaka dikkate almaya çalışacağım 🙏🏼😍
Edus35 Minigiim-vebenn52 yani demi bi haftaya bi de eylülde bir düğün başkada yok 🌝 işte far ve fondöten sürerim ya biraz onlar acaba dedirtti soluğu burda aldım 😂
Yaz_mina Edus35 alüminyum içermeyen roll-on tercih edilebilir.parfüm teninize sıkmamaya dikkat edin.Ben genelde kimyasal içermeyen Yves Rocher tercih ediyorum