Hhbnhbnjvv Hayatımda hiç bu kadar ter akıtmamısdım. Daha dogrusu ter akması ne bilemezdim ama şimdi 2 dakkada bir kiyafet camasır degistiriyorum 🥵 Sizde durumlar nasıl. 29+2yiz bu arada🌸🤲🏻
-Elif123- Hhbnhbnjvv 27 haftalığız bizde de durumlar aynı. Önceden böyle ter nedir bilmezdim. Bir de Su içtiğimde anında akıyor.
Ilosunuz1 Hhbnhbnjvv 29+3 aynı sizin gibiyim hayatımda ilk defa bu kadar ter akıttım 🥺heleki geceleri sıcaktan 3 kere banyo yapıyorum zorla uyuyorum sıcaklar çok zorluyor gerçekten
Hhbnhbnjvv Ilosunuz1 Allah yardımcımız olsun. Hepsinin sonunda çok guzel mucize bekliyor bizi bence boyle motive olalım😁🥰🤲🏻
Elifeski22 Hhbnhbnjvv 33+0 bende aynı durumdayım hergün duş alıyorum bu yüzden 🥲 gece de uyumak zorluyor bıktım artık 😀 doğursam da rahatlasam😄
1prensesannesi_ Hhbnhbnjvv bende evde kimse olmadığı için atlet ile geziyorum camlarım açık ama perdelrim kapalı 36+0 haftalık hamileyim bnde resmen su boşaltıyorlar üzerime 🥵🙄🥴🥴
Hhbnhbnjvv 1prensesannesi_ of yaa bende oyle geze bilsəm keşke sabahdan askama kadar😬😬😬 malum kayınpederle yasıyoruz uzun bol giyiniyorum😐