Melisamls Merhaba arkadaşlar erkek bebeğe hamileyken hangi duaları ve sureleri dinliyordunuz ben bebeğimize yaradığına inanıyorum Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler 🥰🙏🏻
Ssevilayyy Melisamls ben Ayetel Kürsi amenarasulu ve fetih surelerini dinliyorum hemen hemen her gece o şekilde dinlerlen uyuyorum
Deletedmom0071 Melisamls Allah ayırt etmemiş ama kızlar bunu erkekler şunu dinlesin diye yine de siz bilirsini. Yusuf Suresi, İbrahim Suresi, Meryem suresi bunlar dinlenebilir 🌸
Mrvcakatt Melisamls suan yuzde 80 erkek gibi gozukuyor. Ama kiz da olsa erkek de olsa yapabildigim kadar hatim yapmaya calisirdim. Suan anca 2.hatimdeyim. hem sesli kuran okumak bebegin otizm olmasini engelliyormus
Melisamls bdenerigokce insanlara gülmek için yer arıyorsanız yeriniz burası değil 😊 çok çok yorum yapmazsınız olur biter alaycı tavırlarınız hoş değil 😊
ElifNilMom bdenerigokce evet erkek bebek ve kız bebek için özellikle ayrı ayrı okunacak sureler var. Bilginiz yok madem bilgisizliğinize gülelim bizde bilmeden etmeden alay ediyorsunuz. Meryem ve Yusuf suresi meselaaaaaaaaaa
bdenerigokce Melisamls erkek bebeğe hamileyken okunacak dua size normal geliyorsa bilemem 🥰 dalga geçmedim alay etmedim, şaka yaptım sadece🫶
babyface_ Melisamls yüz güzelliği ve huy güzelliği için yusuf suresi hem dinle hem oku inşallah kiz bebekler için de Meryem suresi öneriliyor 🤍