Ebraz Kızlar dün gecesen beri ellerim ayaklarım çok kaşınıyor deliricem ya neden böylee sizdedw oluyor mu?
yasemin9222 Ebraz aynı durum bende de var ya doktorum tahlil yaptı birsey çıkmadı kasinmaktan döktü bacaklarım resmen
Bsrays Ebraz bende de oldu sadece kollarım ve ayaklarımda vardı hatta şişmişti benmki kadın doğum acile gittim serum taktılar geçmişti
yasemin9222 Ebraz karaciger enzimlerim normal cikti birde safra asidi tahlili istedi kolestazı dan şüpheleniyor heralde inslh o değildir sizde kontrole gidince doktorunuza hemen söyleyin kasintiyi önemliymiş çünkü
sultanssa Ebraz sicak suyla asla yikanmayin hatta soguk suyla kasindikca su tutun ben oyle idare etmistim gebelik kolestazi bu kasintinin ismi
Ebraz yasemin9222 doktoruma söyledim bir sorun olur dedim olabilir kan testi yapılmalı ve bebeğe bakılmalı ultrasonla dedi ama yarına doktoruma randevu bulamadım devlet hastanesine buldum oraya gidip yarın kan tahlili vericem
Bsrays Ebraz yok canım gebelikte olurmuş benim kanlarımda bişey çıkmadı ama ben çok yoğun stres yaşamıştım o dönemde olmuştu
Ebraz Serap-asel yarın gidiyorum kan vermeye doktoruma sordum kan verilmeli ultrasonla bebeğe bakılmadı dedi bende yarın bir randevu buldum başka doktora gidiyorum kan vermek ve bebeğe bakılması için
yasemin9222 Serap-asel onu ben bugün yaptırdım daha sonuç çıkmadı 1 haftayı buluyormuş sonuç çıkması birde benim idrar testinde bilirubin değeri yüksek çıktı sizde de öyle oldumu doktorum dahiliye gorunmemi söyledi
Ebraz yasemin9222 kan ve idrar verdim idrar çıktı 2 tane sonuç kötü görünüyor idrarda enfeksiyon var sanırım 0-5 arası olması gereken değer 202 kanda pazartesi çıkıcakmış