Kubrakarahan Kızlarrr bugüne kadar böyle bi sıkıntım yok 30. Haftada baş gösterdi resmen dğn geceden beri midem inanılmaz yanıyor ayran içtim soda içtim hafif besleniyorum ama köz düşmüş gibi yanıyor nasıl geçer bu ya
alimerve Kubrakarahan 37. Haftamda ölüyorum sandım öyle bı yangı ki hala daha arada oluyo doktoruma sordum gaviscon içebilirsin dedi ciddi anlamda rahatladım. Doktora danis tabi tekrar ama benim doktorum bunu önerdi rahat edersin
Melekaplan0 Kubrakarahan Bana doktorum renniye diye şurup yazmıştı dünden beri migdem yanıyordu ondan içtim geçti şükür 🙏
Damla-Celik Kubrakarahan bende 30+5 de iki gündür aynı durumdayım soda içine limon rahatlatıyor biraz olsun
Rumeysa2515 Bende mide yanması çekiyorum 30+3 üz bizde süt içiyorum bir iki yudum ve bana etki ediyor bir iki yudum etki etmezse bir bardak yarım bardak içebilirsin
Safiye1234 DidemB merhaba doğru bulurmusunuz bilmem ama bende de gastrit var hamilikte artıyor tabi larbonat kullanıyorum bir çay kasigibi 1 bardak suyla içiyorum kesin çözüm diyorum fena rahatlatıyor deneyin derim
Mummumlilo Geçen hafta gündüz dışarı çıkmıştım 2 gün midem yandı sıcaktan oluyor benim cayır cayır yanıyor kendiliğinden geçiyor annem ekmek ye bir parça demişti ama bende işe yaramadı soğuk sütte öneriliyor
Esrael Benim de arada oluyor 35. Haftadayım süt için yarım bardak bir bardak ne kadar içebilirseniz. Resmen anında kesiyor
Dml1234 Kubrakarahan kendimi kusturma yöntemini dahi denedim asla geçmiyordu gaviscon aldım. İçtiğim anda resmen rahatlıyorum başka türlü uyku uyutmuyo yanma
Zeyzey055 Kubrakarahan kesinlikle gaviscon sürüp öneriyorum 30+5 gunluguz dikkat etmeme rağmen bende yanıyorum bir yemek kaşığı içince rahatliyorum
Damlaturkmen Kubrakarahan canım çok şülür otuzda olmuş ben 15 haftadayım ultrasonda gördük saçları baya var dedi doktor ama her gece mide yanmasından bişey yiyemiyorum ölücekmişim gibi 🥹
Zeyzey055 Damlaturkmen ben ilk gebeligim de mide yanmasından uyuyamazdım doktor bana bana da saçlı dedi kel doğdu onunla hiç alakası yok bence yemek yemeyle alakalı canim 😅😅
Tinii_minii_mom Haftadayım son birkaç gündür mide yanması beni mahfetti gerçekten benimki çok çok erken başladı sanırım
545425 Tinii_minii_mom bende 7+3 1 haftadır felaket bir mide yanması var kussamda rahatlasam diyorum bazen öğlen bi başlıyor gece yatana kadar oda zor uyuyabiliyorum 🥴Su bile içmek istemiyorum bu yüzden sudan midem bulanmaya başladı artık 🥴