Biranneikibebek_ Rzgrn_Annesi133 hiç mi belli olmadı çıkıntısı falan ya bize de %90 dedi ama çıkıntı var dedi klitorisi büyük olabilir erkek olsa altta testisleri olurdu dedi inş.yanılmıştır ya hayırlısı ile
Rzgrn_Annesi133 Biranneikibebek_ 15 haftalıkken erkeğe bnzemişti bi doktor kızınızmı var bende çok kız istedim çok ama nasip olmadı 2. Oğlum
zeynepsi Rzgrn_Annesi133 en azından şu görüntüyü vermişler artık ya insan acaba da kalmıyor😂 canım hayırlı evlat olur inşallah ❤️
Rzgrn_Annesi133 zeynepsi oğlan anaları olarak kaldık ya ben alışmıştm artk erkeğe %99 kız diyen yine beni sarstı
Biranneikibebek_ PrensinibekleyenAnnee yaaa ben bunu görmemişim sen ciddi misin canım ama 15 haftalıktı oluşmamış mıdır 🫢
Biranneikibebek_ Rzgrn_Annesi133 evet benim bir kızım var ve yaşımda var o yüzden son gebeliğim rahatsızlıklarım da var ve zor oluyor çoçuğum bu yüzden insan her iki nimetide tatmak istiyor ama nasip tabi Allah neyi dilerse o olur ama ümidim baki 🤲🏻❤️
PrensinibekleyenAnnee Biranneikibebek_ ben 15 haftalıkken gittim pipi var dediler 20 de hepsi vardı ama 15 de kız dedilerse kızdır
Biranneikibebek_ PrensinibekleyenAnnee çıkıntı var dedi doktor görüyorum ama emin olamıyorum dedi erkek olsa testisleri olurdu dedi büyük ihtimalle kız klitorisi büyük dedi ama yine bakalım cinsiyetine dedi ay inş senin dediğin gibi olur canım 🤲🏻