Yaa çok güzell bnde 13 14 haftalık hamileyken gitmiştim umreye. Canım vitaminlerini aksatmadan kullan orda. D vit b 12 mg filan. Çok aşırı yoğun tempolu bir yere gidiyorsun normalden fazla yorulacaksın gerçek bu. Ama güzel bir yorgunluk. Vitaminlerini alırsan yorgunluğun bir nebze azalır. İncecik ferace ile geçirdim umreyi iki tane getirmiştim yetti bna. Yanına fındık ceviz filan al çantaya atmalık. Bisküvi filanda götürebilirsin çünkü bazen sabah çıkıyoruz akşama kadar kabedeydik. Yanına deterjan filan al kıyafet yıkamak için . Bizim otelde çamaşırhane vardı ama deterjanı kendin getiriyordun. Çok terleyeceksin geceden yıkarsın hemen kuruyor zaten. Güneş kremini bol götür. Grip olacaksın ailende hastalanacak gripte size ne iyi gelir çay mı ilaç mı ona göre bişiler al yanına. Bnm bağışıklığım çok iyiydi ama son günler bnde düştüm ya. Ama ilaç almadım ılıksu bal tüketiyordum. Fazla kıyafet eşya götürme çünkü hep ibadetle geçiyor vaktin. Bn çok hafif bir terlik götürdüm. Bisürü çorap götür bileğini kapatacak çoraplar. Mümkünse siyah olsun.