Merhaba kızlar elhamdülillah bende doğum yaptım. Şuan minnak kızım göğsümde uyuyor 💤 Salı gecesi saat 2.30’da sancılarım başladı doktorum pazartesi muayene ettiğimde cumaya kadar doğum olur suyun her an gelebilir uyarıyorum demişti ama ben hala beklemiyorum 😅 Sancılarım belimden kasıkalrıma doğru bir ağrı gibiydi regl ağrısının daha fazlası tabiki sonra dakika tutmaya başladım 8 dakikada bir vurmaya başladı daha sonra 7-6-5 zaten beş dk bir gelmeye başladığımdan saat sabah 5.30 gibiydi bu arada her sancıda pilates topunun üstünde zıpladım çömeldim kalktım üç kez falanda duşa girdim duşta da squat yapmaya çalıştım sabah saat 6’da suyum geldi ama ben çişimi yapıyorum sandım öyle bardaktan boşalırcasına birden gelmedi benden sadece suyumun rengi yeşil gibiydi doktoruma yazdım hemen o da cevap verdi direkt hastaneye geçin dedi ben tabi telaşlandım biraz da ağlamaya başladım korktum çünkü eşimin hazırlanmasını beklerken oturuyordum tam kalktım ayağa birden pat diye bir su geldi ped falan hak getire yetmedi maalesef 🥹 hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık vardı su geldikten sonra sancılarım daha da sıklaştı ve çok fazlaydı bebek çok baskı yapıyordu ama tam aşağı inmemişti neyse bu şekilde saat 12’ye kadar geçti ebe geldi ben o kadar çok bağırıyorum ki istersen epidural yapalım dedi açıklık 6 cm olmuştu kabul ettim ama etkisi sadece yarım saat sürdü çok fazlaydı kendi sancılarım sürekli alttan muayene edildi en son tam açıklık oldu saat 14.40’da güzel kızımı kucağıma aldım🥰 yaramaz kızım içerde kakasını yemiş biraz da oksijensiz kaldı içerde benim çok ıkınmamndan dolayı oksijen takviyesi verildi benim 10 dikişim oldu şişko kızım içerden yırtarak gelmiş biraz ilk 2 hafta çok zorlandım ama şuam daha iyiyim dikişlerim daha düşmedi ama daha rahat hareket ediyorum elhamdülillah 🥰 hepinize kolay hayırlı doğumlar inşallah 🫠❤️