Bella24 Kızlar selam, 27 haftalık gebeyim bugün kan ve idrar verdim sonuçlarım böyle çıktı. Çok moralim bozuldu günde neredeyse 3.5 litre su içiyorum daha ne kadar içebilirim bilmiyorum 🥺 çok mu yüksek çıkmış enfeksiyon ne yapmam gerekir?🥺
Mavisim3457 Bella24 üzülme korkma canım. Bende 27.haftadayım bendede çıktı. Bol su içiyorsun ne güzel, eğer doğal yolla atlatim diyorsan soğan ye sarımsak yut. Doğal antibiyotik. İç çamaşırına NİOLİ YAĞI 1 2 damla damlatman kafi. İyi gelir. Bende de pzrtesi çıktı bende su içiyorum 2 3 gündür soğan yiyorum elma gibi 😂 şuan iyiyim şükür yanmam gitti.
Mavisim3457 Bella24 Herşeyin fazlası zarar olduğu için 3.5litreden daha fazla ne kadar içebilirsin. Yeterli içiyorsun için temizlenir merak etme. Doktor zaten gerekli görürse ilaç yazar. İdrar yolu enfeksiyonu hamilelikte yaşanan bir durum. 🥰
anneoluyoruuumm16 Bella24 ah canım bende iki kutu antibiyotik bitirdim hala idrar yolu enfeksiyonu var. Bugün test verdim maya mantarı da var. Böbrekte taş oluşumu da var. Kültür testini bekliyoruz pazartesiye bakalım o ne çıkacak. Damardan antibiyotik verilecek artik. Kanda da crp yüksek çıkmış
Bella24 Kızlar çok teşekkür ederim söylediklerinizi hepsini mutlaka deneyeceğim🫶 aynı dertten müzdarip olanlara da bir an evvel şifa dilerim🙏🙏🙏 doktorum az önce yanıt verdi mesajıma sana ilaç yazacağım onu kullan dedi inşallah bir an önce kurtulurum ben de bu iletten🥲