Hepinize merhaba güzel anneler 🌸 Dün doktor kontrolüm vardı iyisiyle güzeliyle çok şükür 39+1 haftalık olduk minik kuşumla 🥰 Son 3 haftadır doktorum açıklığa bakıyordu, ilk çatı muayenemi 3 hafta önce yapmıştı zaten çok kötü de değil çok çok iyi de değil normal doğuma elverişli yapabilirsin demişti. Dün son kontrolüm de tansiyonum 15/9 çıktı fakat evde dinlenirken falan ölçtüğüm zaman asla böyle yüksek çıkmıyor bunu doktoruma da söyledim yaşadığımız il son zamanlarda çok sıcak her alttan muayene de vs stres olduğum için haliyle de tansiyonum yükseliyor olabilir diye düşündük. Doktorum çarşambaya kadar bekleyelim yüzde doksanbeş kendi kendine doğumun başlar ola ki başlamazsa çarşamba sabahı hastaneye gel 8 de yatışını yapalım biz başlatalım riske atmaya gerek yok dedi. Normal doğum olacak büyük ihtimalle doktorum kilolu bir hamile olduğum için normal doğum sonrasının benim için daha kolay geçeceğini o yüzden normal olsa çok daha iyi olacağını söyledi. Hastane de nst me bakan ebeler sancı kitimi verecek doktorun falan dediler bende bilmiyorum dedim anladığım kadarıyla suni sancı ile başlatacak doğumu keşke o zamana kadar kendiliğinden başlasa diyorum içimden ama elbette hayırlısı ne ise o olsun 🤲🏻 Siz güzel annelere sorum şu ki o zamana kadar açıklığım olması hatta doğumumun kendiliğinden başlaması için neler yapabilirim, kendimi doktoruma emanet edip ne diyorsa ona göre mi hareket edeyim ? Bir de siz güzel annelerden dua istiyorum Rabbim bebeklerimize de bize de sağlık sıhhat versin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlat isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🥰