Zeynepikranur Aşırı, korku ve gelmek bilmeyen bir oğluşu beklemek kadar… Heyecanlıyım sizlerin ne kadar kaldı doğuma.
Ada022 Zeynepikranur benimde son 17 😌 tabi şuanlık herşey normal doğum gösteriyor sezeryan falan olmazsa
1prensesannesi_ Zeynepikranur son 28 🥵🥴 normal doğum istiyorum ama bakalım neler olacak inşallah kızım fazla bekletmez 🤲🏻🤲🏻🤦
Zeynepikranur Ada022 inşallah normal olur canım bende normal istiyordum ama nasip olmayacak bi avaz’da al kucagına🧡
Zeynepikranur 1prensesannesi_ inşallah canım bende normal istıyordum ama dönmüyor bi türlü sezeryan dedı doktorum 🧡
Zeynepikranur Birrannee ayy valla doğsun ya benımkının hareketlerıde azaldı korkmaya baslıykrum sağ salim gelsinler de🧡
3Tospikannesi 1melekannesi3858 bence de daha erken gelirler ama riskli erken gebelikten doğmayan bebeklere doğru gideriz sancı kasılma toplanma kesildi 😂 sadece sırt ağrım ve uykusuzluk kaldı 😂😂😂
1melekannesi3858 3Tospikannesi valla sanmıyorum asko ben en fazla 37 haftaya kadar dayanırım diye tahmin ediyorum
bettyx Zeynepikranur 9 günüm kaldı ama daha açılmam bile yok. Yok sezeryan olmasın yok suni sancı olmasın diye diye kızım inatçı çıktı gelmiyor 😂 daha doğum kanalına bile tam girmemiş 🥹
Zeynepikranur bettyx valla benımde öyle canım gelmeye niyetı yok en ufak bile sancım yok sağ salim al yavrunun 💚
3Tospikannesi 1melekannesi3858 😂😂sonrasında salıveririm gider mi diyorsun 😁 valla artık dopursak da rahatlasak adana çok sıcak klimada kesmiyo duş alıyorum giyinirken yine terliyorum ödemler şişkinlikler canıma tak dedi 🤭
Zeynepikranur Gizemlibirisi ayy maşallah benımde ıkıncı gebelıgım bendede korku var aslında sezeryan korkusu sağ salim bi avaz’da al kucagına🧡
Kubra0505 Gizemlibirisi yaaa aynısı ben aynısı 😳 benimde 2. Doğum olucak 27 gün var ama erken gelicek dedi doktor nstde sancılarım çıktı 1 haftaya gelir dedi. Sancılarını hissediyomusun dedi yok dedm doktordan geldikten sonra sanki sancım var diye panikliyorum korku fazla var ya ilkinde neyle karşılaşacağımızı bilmiyoduk ondan bence
Masalnesli Zeynepikranur benim de uygulamaya göre 17 ama sadece 7 gün kaldı Allah nasip ederse 11 Ağustos bizimle sezeryan günümüz 🥰
Ada022 Zeynepikranur inşallah canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
1prensesannesi_ ArsaminAnnesi evet aşırı zor şimdi kanala yerleşmeye çalışıyormuş o kadar acı verici ki 🥵