1melekannesi3858 Yazmelegi_ arası açılırsa bebekte hastalık var anlamına geliyor diyo ona rağmen bekletiyolar
1melekannesi3858 Yazmelegi_ bugün 36 ama ölçümler özellikle bebeğin karin çevresi 33 ile uyumlu diğerleri de 34 ile 35 ile geneli 33 34 hafta ile uyumlu yani kendi haftası ile uyumlu olan hiç biseyi yok
1melekannesi3858 Yazmelegi_ cevata gidiyordum Cevat hoca gitti erdem şahine gidiyorum oda ayrı Bi gerizakali çıktı bekletecez diyip duruyo başka adam akıllı doktor da yok ah keşke durum olsa da özele gitsem valla billahi skldm.ya
Yazmelegi_ 1melekannesi3858 cevat hoca gitmeseydi keşke başka iyi doktor yokmu acaba gerçi olsa randevu yok bu sefer de
1melekannesi3858 Yazmelegi_ yok ya adam akıllı doktor yok valla ya Cevat hoca 4 dörtlük doktordu ya en azından içini rahatlatiyordu simdi ne yapacam bilmiyorum valla kafam çok karışık
1melekannesi3858 Yazmelegi_ asko gi benim yazdigimda yanlışlık varmi baksana arkadaş cins cins konusuyo
1melekannesi3858 Hnd3535 kız anlamadın mı geriligi demiyorum hastalık diye belirttim özellikle okumadan neden yazıyorsun ki.
Hnd3535 1melekannesi3858 detaylıda cıksa cıkardı demişsin. Bence siz kendi stresininiz başkalarına sararak çıkaramazsınız biraz daha kibar olursanız iyi olur
Gamselim Hnd3535 fetal DNA da sınırlı genlere bakılıyormuş benimki çok yüksek olduğundan direk cvs veya amniyosentez dedi
1melekannesi3858 Hnd3535 canım bebekte sorun olsa çıkardı yazdım tekrar okuyup cevaplarmisin lütfen ne diye başkasından çıkaracam bahane milletten oku anla öyle yaz diyorum sadece tekrar okursan anlarsin
Hnd3535 1melekannesi3858 tamm bende diyorum ki gelişim geriliği detaylı usg de ortaya çıkmayabilir 2degil 10 doktora da gitseniz o haftalarda belli olmaz. Normal seyrinde giden gelişim son haftalarda yavaşlayabilir durabilir. Bende buna cevap verdim.
1melekannesi3858 Hnd3535 yaw bende diyorum.k8 gelisim geriligi ile alakası yok ben gitmek istediğim.nokta bebekte problem var mı yok mu onu öğrenecem o çıkar dedim.gelisim geriligi ile ilgili çıkar veya çıkmaz demedim.neyi uzatıyorsun anlamıyorum.ki.