MeltemNermin MeltemNermin ilk once normal karsiladilar ama uc ayi gecince adet dönemim yapışıklık olduğu düşünüldü
Sltn1_mucize Srp53 merhaba bende sizinle aynı durımdayım kürtaj sonrası regl oldum ama bir ped olmaz siz şu an hamilesiniz galiba size ne demişlerdi yapışıklık var mıydı yoksa bu normal miymiş kürtaj sonrası ilk regl de neler yapıldı biraz bahseder misiniz
Caglayilmaz2323 Bende kürtaj sonrası yapışıklıktan 2 kere ameliyat oldum. 2. De hsg sonucumda yine az yapışıklık vardı ama doktorum dediki bu önemli değil acil hamile kal. 6. Ayda gebelik oldu .ama yapışıklık çoksa tutunamaz bebe bunada hsg ile doktor karar verir.
Srp53 Sltn1_mucize bende yapışıklıktan hiç şüphelenmediler. Yapışıklık genelde tekrarlayan kürtajda oluyormuş. Kürtaj sonrası benim adetlerim hiçbir zaman eskisi gibi olmadı. Miktar olarak epey azalmıştı ama doktorlar bir ped bile doluyorsa adettir dediler. İlk adetten sonra doktor çağırıp kontrol ediyor zaten. Birçok doktora da gözüktüm hepsi normal karşıladı. Hatta ne karın ağrım oldu ne göğüs ağrım kürtaj bütün düzenimi bozmuştu ama Hamile kalmakta sıkıntı yaşamadım boş yere evham yapmışım.