Gozde_nzl Kızlar akşam yemeğine ne düşünüyorsunuz valla her gün ne yapcam diye düşünmekten kafayı yicem😂 fikirlerinize açığım
On-Fr-Tu Gozde_nzl her gün her gün bıktım. Dün mercimek corbası ve etli sebzeli türlü vardı. Artık bugün yapmayacağım çünkü bıktım. Belki iç hazırlar pide yaptırmaya yollarım
19982023 Gozde_nzl bugün temizlik yaptığım için ancak makarna yetişir akşama 😄 makarna mercimek çorbasi
Enu1004 Ay ben öğle yemeği de düşünüyorum bir de evde yiyoruz çünkü artık bıktııım :( akşam yemeği de sanırım köfte patates yapacağım…
Pitircigin_annesi Gozde_nzl benim dusuk tehlikem.var yatıyorum ful . Kayinvalidem ne gonderirse o artık menü 😇❤️😅
Ebus2045 Gozde_nzl barbunya yapicam bide oğlum dolma istedi dolma yanına yoğurt çıkarırım yeter zaten sıcakta insanın yemek görmesi gelmiyor.
Ozge0044 Gozde_nzl hergün aynı dert vallahi ya ben bugün oğlumun sevdiği yemeklerden gidicem köfte patates pilav cacık
1prensesannesi_ Gozde_nzl bende kabak yoğurt salata ve yaparsam yanına pilav canım hiic yemek yapmak istemiyor 🤦😂😂😒😒
minikmucizeemaak Gozde_nzl Ben patlıcan musakka ve makarna yaptım yanına salata 🤦🏻♀️ Her gün aynı dert