Herkese merhaba. Malum hepimiz zaman zaman gideceğimiz doktorlarla ilgili arama yapıyoruz bu uygulamada. O nedenle bende muayene olduğum bu doktor hakkında bilgi paylaşmak istedim. Açıkçası benim kendisiyle muayene tecrübem hiç iyi geçmedi. Öncelikle gider gitmez muayeneye alındım hiç beklemedim bu açıdan güzeldi ama ben içerdeyken doktora telefon geldi, bir hastam doğum yapıyor gitmem lazım diyerek beni odada bırakıp çıktı. Sekreteri 2 buçuk saat sonra tekrar gelin diyerek beni gönderdi. Evim uzak olduğu için çevresinde bulunan bi cafeye oturup beklemek zorunda kaldım. İki buçuk saat sonra aradığımda bi yarım saat sonra gelin dendi. Tam 3 saat sonra tekrar gittiğimde hala yoktu. Aradık geliyorum dedi ve geliyorum dedikten tam 2 saat sonra geldi. Toplamda 5 saat bekledikten sonra yarım kalan muayeneyi gerçekleştirdik. Muayne normal geçti iyi kötü bir yorum yapamam, her kadın doğumluda olan klasik ultrason yapma sorular vs. Sonrasında Kan pıhtılaşması ile ilgili hemen hemen bütün testlerim yapılmıştı tek bir değere bakılmamış diye benden onu istedi. Sekreteri gül hanım önce bi kanı almaya niyetlendi sonra siz direk lab da verin daha iyi olur dedi. Ama ücreti benden 700 Tl olarak orada tahsil etti. Lab daki görevliye telefonda üzerine basa basa kurye aldı yazın deyince şüphelendim ertesi gün kanı verirken ücretini sorduğumda 500 tl dediler. Muayene ücretinden kazandığı yetmiyormuş gibi kan tahlillerinin üstünde de kar koymuşlar. Hadi orada kanı alıp gönderseler bir nebze 200 Tl kurye ücreti diyeceğim kaldı ki o bile fazla ama ben kendi ayağımla gittim lab a. Gül hanıma ulaşıp durumun absürtlüğünden bahsedince sizi üzdüysek 200 tl iade yapalım dedi 😂 garip olanı şu ki kendi doktorum Hulusi Bülent zeyneloğlu ve ismi geçen her yerde %25 indirim yapılıyor. Normalde olması gereken de bu. Doktor kurumlar ile anlaşma yapar o hasta gönderir kurum da indirim yapar. Misal başka bir test için normal ücreti 10 bin tl iken Hulusi hocanın hastayım deyince 7500 e düşürdüler. Vesselam işinde iyi midir bilemem yorum yapacak kadar tecrübe edinmedim ama fazlası ile para odaklı bir doktor.