xbebegimx Seyma2255 26 haftaligim 6 kilo aldim surekli kasilmam var bebek toplanip duruyor erken dogum riskiymis maalesef
Seyma2255 Gizem60 bende 8 kilo aldım çok aldım artık doğuma kadar kaç olurum bilmiyorum bir de çok dikkat etmeme rağmen aldım
Seyma2255 xbebegimx alla alla benim de ara ara toplanıyor taş gibi oluyor karnım ama kasılma sancı çok olmuyor
Gizem60 Seyma2255 bende dikkat ediyorum güya 2 öğün yiyorum ona rağmen bu kadar çok kilo aldım 🙄 neyse bebekler sağlıklı gelsin de kilo çözülür inş 🙏🏻
O111235678 Bizde 27 olduk 7 kilo almışım dikkat ettiğimi düşünüyordum oysa☹️sizce son üç ayda kaç kilo alınır ?
Seyma2255 O111235678 30.haftadan sonra daha çok çocuk kilo almaya başladığı için senin kilo alimin yavaşlıyor ben ilk gebeligimde 11 kilo ile tamamladım bu ikinci gebeliğim 8 kilo aldım umarım bunu da 11 kilo ile falan tamamlarım
Hilalali Bugün tam 26 haftalık olduk ve galiba aranızda en çok kiloyu ben almışımdır 16 kg 🥴 hareketlerimiz de gayet iyi şükür 🤲 hayırlısıyla gününde saatinde bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Seyma2255 Hilalali herkesin yapısı farklı işte bazıları 35 haftalık hamileyim sadece 4 kilo aldım diyor mesela ben şok oluyorum 😂
Asel-2023 5 kilo aldım ama ilk gebelikte 20 kilo almış tim 🥴 bu gebeliğim de ağrımayan yerim hücrem olmadı valla yerle yeksanim resmen 🫣