umaydurununannesi Hzky2010 demek kı yakın hayırlısıyla saglıkla gelsın bıde nette gordum duvara yaslanıp ayaklarını ust uste atamıyosan dogum yakınmıs dene ıstersen
Hzky2010 umaydurununannesi bugün doktora göründüm ama gerçekten doktorların ağzından cevap almak çok zor insanın sinirlerini bozuyorlar keyfimden gitmişim gibi
Fatma171921 Hzky2010 rahim agzı silinmesi yani bebeğin kanala iyice inmiş olması diye biliyorum 7 cm acıklığım vardı ama çocuk asagıda değildi suyumu patlattılar yarım saat sonra bebeğim kucagomdaydı ve ben o sancı hissetmeyen şanslı hamilelerdenim
Hzky2010 Fatma171921 anladım kanala inmiş dedi doktorum ama su gelmesi falan bi olay yaşamadım sadece dün çatı muayenesi sonrası kahverengi bi lekelenmem oldu geçti geri doktora sancın hiç durmayacak gibi olunca gel yoksa gelme diyo
Fatma171921 Hzky2010 inş hızlı ilerler canım bide bol bol banyoda beline sıcak suyla masaj yaptır çok sıcak olmayacak suyla bol bol yürüyüş yap
Hzky2010 Fatma171921 teşekkür ederim yarın deniycem inşallah kolay bi şekilde hepimiz kucağımıza alırız 🌸