Azizeeeee Sırt üstü yatmak zararlı mı 14 haftalığım sağ sol yatmaktan bacaklarım kollarım ağrıyor resmen 😓😓😓
GamzeCan Azizeeeee zararlı canım bebeğe giden kan akışını engelliyormuş ama dönerken falan beş dakika kdar yat çok kötü oluyosan ama kendni alıştırma öyle ilerde cok zorlanırsın
Semaburak Azizeeeee ayy ilerde daha çook ağrıycak maalesef şimdiden alış canım sırt üstüne bile sakıncalı diyorlar yüz üstünü bırak 🤦♀️ Artık ağrıdan uyuyamıyorum ve uykudan daha yorgun kalkıyorum 😏😏
Lale19 Azizeeeee canım bende tedirgindim bu konuda kaç ay yatamadim en sonunda doktora sordum kulaktan dolma bilgi bunlar dedi yüz üstü hariç rahat ettiğin pozisyonda yatabilirsin dedi
asminko345 Azizeeeee 12 haftalıkken yüzüstü sırt üstü yatıyordum hep karnım hiç çıkmadı kuzum ben taki 23 haftaya kadar oğlumu hissedene kadar 🤷♀️ ondan sonra korkuyla yatamadım zaten 😂
Gonul35 Bebege oksijen az gidiyormis sirtustu ama ben 23 haftaligim canm nasil isterse oyle uattm 12 haftaliga kadar yuzustu bike yattm hcbsi olmadi
Azizeeeee Gonul35 Ayyy gerçekten yüz üstü uyumayı özledim ama hassas davranıyorum işte böyle de rahat uyuyamıyorum ya
Azizeeeee Semaburak Ayyy diyorsun valla anne olmak kadın olmak çok zormuş gerçekten 🙈 Ama bugünlerimizi de ararız inşAllah ❤️
Semaburak Azizeeeee inşallah canım ya kemiklerim ağrıyor ama bebişlerimiz için herşeye değer napalım :) sen kendini alıştırmaya bak zaten 3 aydan sonra dikkat etmek gerek diyorlar senin vakitte gelmiş :)
Gonul35 Deletedmom56 ben kiyamiyorum yuzustu uyumaya hareketlrni hssettgmden beri biraktm yuzustunu ilk baslrda bnde yastik kullaniodum ama artik ihtyc duymuorum
Azizeeeee asminko345 Ayyy bende valla 12.haftamdan beri böyleyim eşim sarılıyor ayy dokunma bebeği sıkıyorsun diyorum psikolojik kafayı yedim herhalde 😐🤪
Azizeeeee Semaburak Valla gelmiş zamana bakar mısın su misali nasipse hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinler inşAllah 🤲❤️
Azizeeeee Deletedmom56 Haha öyle gerçekten ama baskı falan uygulama durumu varya o yüzden yüzüstü pozisyonda biraz tedirginim
Benay Azizeeeee 18 haftaya kadar istediğin gibi yat dedi doktorum 18 haftadan sonra dikkat et dedi şimdi istesem de yatamıyorum 33 haftamdayım nefesim kesiliyor 😂 her yönün tadını çıkar 😉
Bilge35 Azizeeeee ooff simdiden sağ sol yatmaktan ağrıyorsa Allah kolaylık versin diyim o zaman ben bütün gece Semazen gibi dönüyorum yatakta 38+1 im
Slddzgn Azizeeeee ben 36+1 deyim hala coğu zaman sırt ustu uyuyorum bebegimde sağlıklı cok sukur. Zaten uykudayken degisiyor sürekli. Rahat ettgin pozisyonda uykuya dal. Uyku aralarında sola yatmaya calıs
Benay Azizeeeee ben hep yüz üstü yatmaya alışkınım ama soluma yatmaya alıştırdım kendimi şimdi sağıma yatsam nefes alamıyorum soluma yatsam midem yanıyor olsun dayanırım diyorum bu kez de sol bacağım ve kulağım zonkluyor mecbur sağa dönüyorum