Nuraslanklc Ebruebos doktorlar olumsuz konuşuyor ama belli olmuyor işte onlar da umutlandirmamak için herşeye hazırlıklı olsun gebe diye düşünüyorlar hep olumsuzluk yani.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bir oğluşum var 3,5 yaşında Rabbim inşallah ona bı kız kardes nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ebruebos Nuraslanklc evet ilk. Gebelikten Önceki ay anlamadım ama kimyasal olmuş olabilir kahve leke geldi bi kaç gün sonra erken adet oldum adetten sonra gebe kaldım
Nuraslanklc Ebruebos benim diğer ikisinde hiç kalp atışı duyulmadı 9. Haftada da kendiliğinden düşük yapmıştım. Bı olacak varsa değişmiyor ama bekleyipte değişiklik olanı çok gördüm beklemekte fayda var inşallah gönlünüzce olur♥️
aylin_23 Ya hanımlar birsey sormak istiyorum benim ilk gebeliğin bugün tam haftalık gösteriyor uygulama şimdi ben tam 6 haftaligim ve 7 haftadan gün alıyorum degil mi yani 6+2 7. Haftanın içinde olmuş oluyorum
aylin_23 Nuraslanklc ben 5+2 de gittiğimde kese gözüktü ve yolk oluşmuş dedi ama ultrason fotoğrafında birswy gozukmuyor anlamadım birsey
Nuraslanklc Ebruebos genetik test yaptırdım bir sorun çıkmadı zaten ilk gebeliğimde de bir sorun yaşamadım sonrasında oldu ne olduysa.. buda doktor kontrolünde değil ama eşimi ikna edemiyorum genetik test için yeniden aynı şeyi yaşarsam oda mecbur gidip yaptıracak sadece ondan şüphe ediyorum.
Nuraslanklc Ebruebos kağıt veriyorlar ya onda yazıyor benimde .. yolk sac varsa olumlu dusunuyorlar doktorlar genelde hep
gocebeanne Ebruebos bence olumsuz düşünmeyin burda okuyoruz doktorun biri kürtaj derken diğeri bir şey yok her şey normal diyebiliyor. Bence hafta olarak çok küçük 9-10 haftaya kadar beklemek gerekir diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Blackkcat Günaydın,canım henüz küçük beklemekten başka çare yok doktorun o kadar net konuşma sebebi eğer kalp atışı alınmazsa seni buna alıştırmaya çalışmasıdır,dur bakalım bozma moralini de hakkında hayırlısı olsun,benim sat 20 haziran,6+4 olduk bugün
Ebruebos Blackkcat inşallah öyle olur canım zaten düşük tehlikem var sıkıntılı geçiyor inşallah bebeğim sağlıklı olur kalp atışını duyarım
Ebruebos aylin_23 belli olmaz pek benimde var ultrasonda kese görünüyor bi de nokta beyaz içinde anlamadım