Sehermahsum7321 Drnrabn aynen bende 31 Mayıs son adet tarihim ama 6 haftalık gebeyim tabi benim ki süpriz oldu sözde korunuyorduk ulan 6+2 haftalık gebeyim haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gideceğim
Enfali Drnrabn Benimde 5. haftada kese boş görünüyordu 6. Haftada duydum kalp atışını. içini ferah tut haftaya inşallah duyarsın kalp atışını geç döllenme de olabilir 7 8 haftada duyanlar oluyor.
Ebruebos Ayseb35 benim 6+1 haftalık 2,3 gündür sabahları çok hafif oluyor sonra geçiyor süt içiyorum öyle olunca
Sehseh Kızlar 9 haftalık olucam bende de lekelenme var kahverengi inşallah herkes hayırlısıyla kucağına alır sağlıklı bir sekilde
gulcehrem1 Damla06 Damla06 yaa benimki de 21 Haziran 2-3 kere lekelenme oldu çok korkuyorum 2.gebeliğim keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık
gulcehrem1 Ebruebos benimki de 21 Haziran 😍biraz lekelnmem oldu çok telaşlandım umarım sağsalim kucağımıza alırız
Ebruebos gulcehrem1 çoğunlukla oluyor sanırım lekelenme umarım sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreci ☺️ Kalp atışını duyalım büyüsün de
Sehseh Ebruebos bende çok sabırsızlanıyorum istiyorum ki zaman hemen geçsin sağlığını sihatini öğreneyim ama bende 8 haftadayim daha inşallah hayırlısıyla geçer geç olsun güç olmasın bende sizin gibiyim emin olun 🤣🤣🤣 bian önce şöyle 7 aylık falan olsam diyorum
Asena2763 Ya bende 6. Haftalık galiba korkyorum bu gün gittik Kalp atışını dinlemeye çıkmadı doktora dedm 3 haftadır 1 hafta sonra diyorlar dedim felan Hcg çok güzel ama daha Kalp atışı duyulmadı gene 1 hafta sonra dedi 🥺