Nurozi Merhaba annelerr😊 Allah izin verirse yarın sabah 10 da doğumum var. Spinal anestezi ile , 38+5 de sezeryan olacağım. Korku, heyecan, merak birbirine karıştı 🤭 Yakın zamanda sezeryan olanlar var mı, tavsiyeleriniz olur mu doğumla sonrasıyla ilgili ?
mommyily Nurozi ayyy su gibi geçer inşallah doğumunuz ilk gebeliğim henüz 34. Haftamdayım o yüzden verebileceğim bir tavsiye yok sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
Kbr45 Nurozi 13 haftalık olduk bizde, darısı başımıza💕 Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin dualarımız sizinle :)
elifayvaz1_ Nurozi Ben daha doğurmadım ama burdan okuduklarıma göre herkes sezaryenden sonra tuvalet için kayısı hoşafı falan yapmıştı isterseniz onları da yapabilirsiniz inşallah sağlıkla gelir şimdiden hayırlı olsun 🥰
Nurozi mommyily çooook teşekkür ederim amiin ☺️ benim de ilk gebeliğim Rabbim size de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Nurozi Kbr45 çok teşekkür ederim Allah sağ salim kavuşmayı cümlemize nasip etsin 🥰 çok güzel zamanlar iyi değerlendirin 😁🌸
Nurozi elifayvaz1_ teşekkür ederim sizde sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 kayısı hoşafı ocakta 😁