AhmetVeMustafa Merhaba hanımlar 30+4 deyim hastanesi çantasını ne zaman hazırlasak ikinci gebeliğim ama ilkini ne ara yaptım ne ettim hiç hatırlamıyorum ağırlaşmaya da başladım çok çabuk yoruluyorum 😂 hazırlasam erken mi acaba
Demet78 AhmetVeMustafa bence degil yavaştan başlayın neolcagi hiç belli olmaz 🥰🤰 hazır dursun her ihtimale karşı
Zeyzey055 AhmetVeMustafa hazırla.bence canim.bende 30+6 yim bu hafta sonu hazırlayacağım bi tek hastane çıkışı kalacak adına karar veremedim hala çünkü.. Onun haricinde zamanla agirlasicaz ev temizliği vs derken ne kadar iş halledersek o kadar kar bence.. benim ilki erken dogumdu prematüre kıyafetleri bile yikayacagim ne olur ne olmaz 🤣🤣
Mavisim3457 AhmetVeMustafa Allahım sağlıklı kolaylıkla doğurmanı nasip etsin inşallah canım 💐 Evet hazırlaman iyi olur. Doğum ne zaman görünüyor.
AhmetVeMustafa Demet78 bende öyle düşünüyorum da bi yandan erken mi acaba diyorum en iyisi hazır edip kenarda dursun 🤲🏻🌹
AhmetVeMustafa Zeyzey055 benim de bi kaç eksiğim var 10 lu hastane çıkışı ağız mendili falan diğerleri tamam onları yıkayıp ütüleyim en azından
AhmetVeMustafa Mavisim3457 Eylül ortası veya sonu gibi sezeryan 🤲🏻 çok teşekkür ederim hepimiz inşallah 🤲🏻
Humeyraa12 Hamileanne bende yarın 36 oluyorum benimde henüz hazır değil alacakları aldım ufak eksikler kaldı ama henüz valize yerleştirmedim bu hafta yapacağım inşallah
Zeyzey055 AhmetVeMustafa aynen elindekileri hazırla ki sıkıştırma kendini canim sağlıcakla alalim inşallah kucaklarimiza 😊😊😘🙏🏼
Mavisim3457 AhmetVeMustafa İnşallah. Eksiklerin yoksa, herşeyin tamamsa yavaş yavaş tamamlarsın çantanı. Benimde Ekim ortası söyledi doktor ilk gebelik doğum nasıl olur bilmiyorum henüz, inşallah normal olur bakalım nasip. 🥰 Daha eksiklerim var
Sumydmn AhmetVeMustafa 34 haftalık hazırladım o da sancım geldi korkuma :) sepete koyup dolap içine kaldırdım orda bekliyor. Asıl sancılı haftalarımda artık çantaya koyarım dedim.
AhmetVeMustafa Sumydmn benim ikinci gebeliğim o yüzden sezeryan olucak ama sanki sancım gelecek gibi hissediyorum
1prensesannesi_ AhmetVeMustafa benim 30 haftada hazırdı canım agirlasiyoruz canımız bişey yapmak istemiyor hem de tedbir amaçlı hazırlamış olursun her ihtimale karşı ☺️
AhmetVeMustafa 1prensesannesi_ bende öyle düşündüğüm için erken hazırlayayım dedim beni de kramplar zorluyor zar zor yürüyorum
Hamileanne Humeyraa12 aynen bende bu hafta çantayı hazırlicam inşallah zamanı geldi artık Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
1prensesannesi_ AhmetVeMustafa evet anlarım seni bnde çok zor 36 haftaya geldim Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻
mommyily AhmetVeMustafa bende 34+2 deyim şimdi kıyafetleri yıkadım ütüledim haftaya hastane çantasını hazırlayacağım inşallah 🥰
AhmetVeMustafa mommyily oyy maşallah 🤲🏻 bende bi iki hafta bekleyeceğim sanırım bi kaç eksiği daha var onları da alayım öyle başlarım
AhmetVeMustafa 1prensesannesi_ ilk bebekte değil aslında ama heyecanlar ilk oluyor rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻