Hilalum Zeynepayse aynen bende 32 . Haftada 1650 gram çıktım 10 gün sonra gel dedi 1950 gram bugün 33+1 deyiz bende çok korkmuştum ama yapısal çok büyük ihtimal dedi her şeyi gayet iyi sadece minik bir bebek olacak dedi 🤭
Semilk05 naz_ozz maşallah kız maşallah 🧿 ben 39 haftalık 2700 doğum yaptım 😂😂 gerçi doğumdan 2 gün önce kontrolde 3300 demişlerdi
Betbetbebek 33+4 iken 3020 gr 50 cm dendi iri bebek dedi bugün 35+3 haftadayız iki gün sonra kontrol bakalım kaç olacak
Taskaya96 Betbetbebek banada bebeğim iri dedi şeker kontrolü be diyet yapmamı söyledi size herhangi bişey dedi mi önerdi mi doktor
sevvalkoyun Betbetbebek merhaba benimde önde gidiyo baya bi şeker yüklemesi yaptırmış mıydınız ben yaptırmadım ama şuan şekerden mi genetik mi bilmiyorum ve korkuyorum açıkçası 😢
NesliMomm naz_ozz 32+6 1994 gr dı. Boyunu sormayı unutmuşum 🙈2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım ne kadar olduk.☺️
Minikannesi00 Sibelsamet_64 bence alakası yok ben 48 kilo hamile kaldım ,oğlumu 4 kilo doğurdum 38. Haftada . Belki bebekliğimizde doğduğumuz kiloyla alakalıdır bilemiyorum ama sağlık olduktan sonra kilo önemsiz