Dilekonurr 31+3 de 2140 gr dı boyu 46 cm doktor çok fazla dedi erken doğum olur dedi korkuttu beni bugün 32+3 tekrar kontrole çağırdı bakalım ne diyecek 🙁 böyle birşey başına gelen var mı ?
Crnryyn01 Dilekonurr zannetmiyorum. Farklı doktor görüşü de alın. Onlar ortalama ölçüyor zaten. 2 cm düşükte olabilir fazla da. Veya kilo da öyle ortalama tahmin söylüyorlar doğum da daha farklı çıkıyor. İçiniz rahat olsun bence boy üzüm diye erken doğum biraz saçma
Seloguz Dilekonurr benim de 27 hastalıkken 29 haftalık bebek iriliğinde böyle giderse normal doğum zor olur dedi. Diyete yönlendirdi. Bir aydır diyet yapıyorum pazartesi gideceğim bakalım kilosu ne alemle bilmiyorum henüz.
fundactak Dilekonurr canım bizimde aynı daha gitmedim ama 29. Haftamda gittigimde kilosu normalden fazla oldugu için doktorum erken dogum olabilir dedi ama bu bir ihtimal yani korkma çok hareketlenme sen 37. Haftana kadar nolur nolmaz
Elifeski22 naz_ozz 30+5 de 1887 Gr 🤗 şuan 33 haftalık olduk yarın kontrol günü bakalım kaç kilo olmuş oğluşum 😍
aysenr9918 naz_ozz 31+0 olduk ama en son 30+3 olduğumuzda kontrole gittik o zaman 1765 gramdı boyunu hatırlamıyorum ama maalesef 🩵
Mutlulukkk tatliheyecanim02 valla o degisiyor gliba doktordan doktora blmiorum. Gerilik olayini bi cozemedm gtti yani 🙄
Demet78 Mltsnl hersabah yumurta peynir,zeytin,kaşar,ceviz,helva,bol yeşillik 🥰aksam mutlaka et balık tavuk, süt yoğurt,meyve herşeyden vitamin aldım genelde de iştahım açıktır yedikce yedim biraz🙈😁 şimdi de kimildayamiyom sıcakta diyete girdim son günlerim
Dilekonurr Demet78 özel birşey yiyormusun yoksa yememeye mi gayret gösteriyorsun 😊benim de yememem lazım bebişin kilosu çok ama boğazım da hiç durmuyor 😞