Ucankus Kızlar benim bat 12 yumurta çatladıktan sonra 7.günüm zaman geçmiyor herhangi bir belirtim yok bekliyorum 😅😍
elfy12 Ucankus bekliyoruz 😂 vallahi bat 13 10 a kadar test falan yapmıcam diye totem yaptım zamanda geçmiyor ama sabırsız olmıcam sonuçta erken öğrensem bile 7 haftalık olmadan kalp atışı falan duyulmuyor beklicem
Tugba_turk46 Ucankus bat 13 Ağustos dünden beridir adet olcak gibi sancılarım bel ağrım ve göğüs sızlamam oluyor ama kendime söz verdim 13 den önce test felan yapmayacağım 🥲
Yenidenanne_ Ucankus bekliyoruz 😁 ama benim yumurtam kist oldu galiba çatlamadı 😔yine de Allahtan umut kesilmez 🤲
Ucankus elfy12 bende canım ya senin yumurtalaman ne zaman oldu ben ovulasyon takibi yaptım 28 inde çatlama gördüm
elfy12 Ucankus ben testle takım yapmadım işte takvime göre 30 diyordu 28 ve 30 ilişki oldu suan eşimle zaten ayrı sehirlerdeyiz bakalım şansım cok düşük iki defa ilişkiye olmaz gibi yani ama umut işte
elfy12 Tugba_turk46 en iyisi beklemek zor ama bakınca hayal kırıklığı yaşayıp testin basında çift cizgiyi aramakta insanı yoruyor
Tugba_turk46 elfy12 aynen öyle çok yaşadım o hayal kırıklığını ya o yüzden bekliyeceğim bekleyebildiğim kadar
Tugba_turk46 elfy12 hadi şunu 15e yuvarlayalım😂 hem gecikmemiz olmuş olur hemde kesin sonuç almış oluruz çnkü olumsuz sonuç görmek istemiyorum 🥺
Iffetnur_ahsen Benimde bat 13 temmuz 26 temmuzda aşılama oldum bugün 9. Gün benimde kasiklarda batman adet sancısı ve hafiften göğüs ağrısı başladı gibi ama fazla değil bende dua beklerim kızlar
Ozbi Tugba_turk46 kasık ağrısı var farklıydı. Bugün regl ağrısına döndü 🤦🏼♀️ Umutluyum ama bilemiyorum
Ozbi Tugba_turk46 Valla bende bu ay hamile olmayı o kadar istiyorum ki. Zaman da geçmiyor yani. Uyku düzenim bile bozuldu
Tugba_turk46 Ozbi çokda kafaya takmamak lazm Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah’tan umuda kesilmez inşallah sizde bende ve bizim gibi bu ay hamile olmak isteyen bütün kadınlarımıza o duyguyu yaşatsın♥️🤲 İlk gebeliğinizmi olacak ?
elfy12 Ozbi Allahım inşallah bu ay sana nasip etsin gönülden diliyorum benimde olursa ikinci olucak hayırlısı Allahtan. Her gün dua edicem sana olursa bizimle paylaş lütfen