snmtrhn 33 +3 te bebeginizin gelisimi nasil ilerliyor benim bebisim biraz minik zamanina gore galiba doktor kucuk ilerliyor ama gelisimi iyi diyor ama.ben cok minik dogmasindan korkuyorum 🙄
asminko345 snmtrhn Kuzum her bebeğin kilosu kendine özel 💙 Doğduğunda zaten kilo alacak sen yeterli beslendiğine emin ol 💙 33+6 gittiğimde 2200 dü kuzum doktorum gayet iyi normal demişti şuan 35+2 olduk Pazartesi kontrol 🙏
snmtrhn asminko345 masallah iyimis gercekten benim 1 hafta 10 gun bole kucuk cikiyor nedense yaa hamile.kaldigimdan beri bolee her gittigimde kilo almis.oluyor bebek ama haftasini hic yakalayadik :/
Muhammedamine snmtrhn 100 gr kadar eksiği var canım o kadardan da birşey olmaz her bebek aynı kilda aynı boyda olmaz sağlığı yerindeyse hiç kafana takma
snmtrhn Muhammedamine sagligindan yana bi sikinti yok sukur cnm allahim.sag saglim kucagimiza almak nasio etsin biran evvel
asminko345 snmtrhn 31 de gittiğimde karnı 9 gün geride demişti doktorum işte en son 33+6 da gittiğimde 4 gün içerdeydi kuzum bebişlerin sağı solu belli olmuyor yanı üzülme 💙 Doğduğunda bol bol alır kiloları sağlıkla gelsin 💙
snmtrhn asminko345 insallah kuzum ya temennim o tabiki saglikla gelsinler rabbim hepsini korusun acilarini gostermesin❤
Zeynepzben 33+1de gittik bizimse 2400 gr kilosu, 45 santimde boyu vardı bizimkide önde gidiyor sanırım ama doktorumuz bişey demedi
Hulyaaaaa75 Iya ben cok yiyen biri degilim ama benmki çok fazla boyle gidersen ben napıcam dün gittim 31+6 ydı 2200 dedi doktor cok boylu poslu bi kız dedi ama ben üzüldüm bu boyle giderse doguma kadar naparm ben benek için ekstra yediğüö hiç bişey yok sadece her sabah muz yiyorm birde süt baska da bssy yapmıyorm napcam bilmiyorm inşallah 3600 3700 e razyım
snmtrhn ole deme gebelik sekerin yoksa normaldir gelisimi belki ben migde ameliyatliyim belkide ondan bole oluyor benim diyet yapiyorum bide yani hamur isi sekerli seyler yemiyorum.tokluk.sekerim.yuksek cikiyor diye biraz