beyzanurytt Kızlar ya 18. Haftadayım zaman zaman midem çok yanıyor ve uzun süre geçmiyor bu da beni mahvediyor geceleri falan uyuyamıyorum ayırca ağrılarım da oluyor mide yanması için kesin çözüm olan önerilerinizi yazar mısınız
irem1057 Doktorunuza söyleyin şurup veriyolar kimine çok iyi geliyor bende hiç işe yaramamıştı ama belki sizde işe yarar 🤷🏼♀️ beyzanurytt
Miraykaan beyzanurytt Herşeyi denedim geçmedi süt o bu hiç faydası olmadı en son doktoruma söyledim şurup yazdı doktorunla görüş istersen en azından gece rahat yatırıyor yada gün içinde geçiriyor bi kaç saatliğine
Cerenoruc Doğal olarak soğuk süt ve soda diyolar ama bende hiç fayda etmemişti. Doktorum rennie şurup verdi ama o da etki etmedi sadece gavıscon fayda etmişti
beyzanurytt Kızlar sabah kalktığım gibi süt içtim ama hala aynıyım en iyisi sizin de dediğiniz gibi doktora söyleyim şurup versin çünkü dayanılacak gibi değil dün akşamdan beri mahvoldum
Gebe_hanim beyzanurytt Ahh Ahh mide yanmasından çok çektim 36 haftalığım hala çekiyorum ne yazık ki 🥺 ilk haftalarında soğuk süt ve elma geçiriyordu deneyebilirsin 🍀 sonraki haftalarda onlarda fayda etmedi ve gaviscon kullanmaya başladım tabi ki doktoruma danışarak çok şükür o iyi geliyor şuan ama gece 4 te kalkıp içtiğimi bile biliyorum 🥺 bide yatarken başınızı yukarıda tutun ben iki yastıkla yatıyorum bazen üç oturarak mı uyusam diye düşündüğüm bile oluyor 🥲😂
Euain beyzanurytt doktorum gaviscon şurup ve rennie tablet kullanabilirsin dedi ama tabi sen yine de doktoruna sor. Genelde rennie atıyorum bir tane o rahatlatıyor beni.