Guler9 Merhabar doğuma iki gün kala Bebek Hareketsiz oluyor diyolar doğru mu acaba yaşayan var mı 21 günüm var bebeğim çok hareketli daha dogurmicam mi yani😂
Mutlulukkk irem1057 ayyy bnde kizzz, aynii tarihlerimiz 😁😁 kafasida asagida hala nasl kivraniyor boyle bu cocuk 😁😁
Esmanur43 Guler9 hemde nasıl birde ben telaşlı ve panik birisiyim nasıl olacak Allah bilir kendimi son sürat mutfağa atıyorum ki düşünmeyeyim kıçımın üzerine oturmuyorum resmen 😂😂
Guler9 Esmanur43 ay inan ki sende ben gibisin😂 hiç gezmedigim iş yapmadığım kadar yapiyirum sirf kafamı mesgul etmek stresten kurtulmak için ama nafile çok sabirsizim birde ben 7 aylık doğmuşum ekstra sabırsızım🙈🙈
Esmanur43 Guler9 ooo insan bazen kendini yalnız hissediyor tek ben mi böyleyim diyor ama meğerse bir çoğumuz öyleymişiz sağlıkla alalım kucaklarımıza çok heyecanlı hayalini bile kurmak imkansız 🥹🥹
Guler9 Esmanur43 evet kesinlikle yalnız olmadığını görüyo insan burda kalbim pır pır kızım bi dogsa koklasam buyutsem hayaliyle yaşıyorum
Esmanur43 Guler9 az kaldı hayırlısıyla Rabbim sağ sağlim aldırsın kucaklarımıza bugün patatesli ve sade poğaça artı ev temizliği artı kurabiyeyle kapattım günü geçirmek için 😂😂😂
Aselinannesiyyy Guler9 güya bugün bir gün kaldı yazıyor ama.ne gelen ne giden var gayette hareketli bizim bıcır
Guler9 Aselinannesiyyy insan hacı yolu gözlüyor gibi gözlüyor bi yandan da gün azaldıkça strese giriyor Allah yardımcın olsun doktorun ne diyor günün bitmiş napacaksiniz