Gonul35 Limeekce ikiside uyumlu ve cok guzel bende omer koymak istiorm esim istemiorm iki isim koymuorm eger iki isim koycak olsam omer asaf koyardim
Deletedmom0071 Limeekce Ömer Asaf 2019′un en çok koyulan ismiymiş. Etrafta bu kadar varken ben şahsen koymazdım. Ömer tek başına zaten güzel bir isim ☺️
Ilkannelik41 Ömer çok güzel bir isim erkek kardeşimin ismide omer ama yanına yumuşatmak için Bi idim daha konulması tavsiye ediliyor hep bizimki omer Faruk mesela omer ismini tek başına ağır hamzada ağır isimlerden
Omermomm_ Limeekce 6 gün önce ömerime kavuşmuş biri olarak çok hoşuma gitti bu post😇 Ömer sade çok asil geliyor bana sizde sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Portredekitirtil Omermomm_ Allah nasip ederse10 gün sonra Ömerine kavuşacak biri olarak benimde çok hoşuma gitti😊💙
Pamukprensesimm Canım oğlumun ismi Ömer Asaf 🤍 o kadar akıllı ve bı o kadarda uysal bir çocuk darısı tüm Ömerlere ♥️♥️♥️♥️
Pamukprensesimm Post ile alakası değil ama banada bir isim onerisinde bulunur musunuz ? İlk oğlum Ömer Asaf ikinciye kavusmama günler kaldı 🥲 henüz bir isim yok aklimizda eşim Ömer Asaf ile uyumlu olacak isim önerir misiniz
SiriusA Limeekce Şahsi fikrim bişeylerin yanına Asaf ismini o kadar çok duydum ki artık bişey asaf dediklerinde 🙄 oluyorum. Tek başına Asaf veya tek başına Ömer daha güzel değil mi?
Limeekce senaaltinsoy1 dün kontrole gittim hala kanala girmemiş 🥲 umarım 40 hafta ve daha fazla sürmez onu doğurmam