1prensesannesi_ Kızlar 36+0 haftalık hamileyim ve yüzümde sivilcelenmeler oldu yani artık yüzümü taniyamiyorum kilo aldığım için de tombik tombik oldu yüzüm doğumdan sonra ne yapabilirim sivilceler için bı öneriniz var mı ☺️
Figenecer 1prensesannesi_ kız bebek annesisiniz heralde kız anneden guzellik alir sivilcelenme ve asiri kilo olur bnm kizimda oyledi olsun saglikla dogsunlarda miniklermz varsin yuzumuz cirkinlessn🥰🥰💜
269522 1prensesannesi_ benim erkek ama hem tüylenme hem de sivilcelenme oldu yüzümde ben de aynı şekilde o kadar takmıştım ki ama şuan 34 olduk takmıyorum doğumdan sonra ne zaman gidilirse cilt bakımı ne varsa yaptırırım iyi olsun da bebiş Çevreyi hiç duyma herkes kendine baksın
1prensesannesi_ Figenecer evet kız bebek annesi olacağım aşırı sivilcelerim arttı tabi ki önce sağlık olsun ☺️🤲🏻 ama cevrediklerin dilleri durmuyor ki ne kadar kilo almışsın yüzün nasıl olmuş her yerin tombul tombul 😒🙄😤🤦
Figenecer 1prensesannesi_ kocamin malini yiyorum size dertmi de sende vala böyle insanlar i Allh bildiği gibi yapsın sonuçta hamilesinz güzel sözler duymaya ihtiycnz var inanın doğumdan sonra geciyo bunlar yagli şeyler tuketmeyin nemlendirici Krem kullanin azalir insanlri da takmayin onlrin dillerinde kemik yok sağlıkla gelsin bebisinzi💜🌺🥰🤲🤲
1prensesannesi_ Figenecer inşallah doğumdan sonra eski halime donucem bir de neymiş efendim bu kıyafetlerimi kardeşlerime vericekmisim ben doğumdan sonra kilo veremez böyle kilolu kalirmisim yakındaki insanlar söylüyor o zamanda alınıyorum 🥺😖